Ποια αρώματα δουλεύουν στους άντρες;

Το γεγονός ότι ένα όμορφο άρωμα μπορεί να αποπλανήσει, να δελεάσει και να προσελκύσει την προσοχή των ανδρών, όλες οι γυναίκες το ξέρουν. Ωστόσο, μπορούν τα σωστά επιλεγμένα αρώματα των γυναικών να προκαλέσουν όχι μόνο το ενδιαφέρον για τους άνδρες, αλλά και τα έντονα συναισθήματα; Λειτουργούν πραγματικά σαν αφροδισιακό, διεγείροντας τις αισθήσεις και εκφράζοντας περισσότερα από τα λόγια;

 

Τα πιο δημοφιλή αρώματα γυναικών επιλέγουν ... άντρες
Αν μιλάτε λίγο περισσότερο με ένα άτομο που πωλεί αρώματα ή συμβουλές, θα αποδειχθεί γρήγορα ότι αυτό που τα αρώματα των γυναικών απολαμβάνουν σήμερα επηρεάζεται από τα γούστα των ανδρών. Και δεν είναι μόνο για την κατάσταση, όταν ψάχνετε για ένα δώρο για τη φίλη, τη γυναίκα ή το φίλο σας, αλλά και το γεγονός ότι συχνά οι ίδιες οι γυναίκες αποφασίζουν για μια συγκεκριμένη οσμή οφείλεται στο γεγονός ότι του άρεσε το αγόρι.

Είναι ενδιαφέρον ότι, στα αρώματα των ανδρών, είναι εκπληκτικά συνεπής. Τους αρέσουν τα ευαίσθητα αρώματα στις γυναίκες, κατά προτίμηση με λουλούδια ή φρουτώδη. Εκτιμούν επίσης ζεστά και γλυκά αρώματα όπως η βανίλια, η καραμέλα, η σοκολάτα, τα αμύγδαλα και όλη η γευστική οικογένεια γκουρμέ. Οι άνδρες προτιμούν επίσης αρώματα στα οποία οι νότες των εσπεριδοειδών συνδυάζονται με τη γλυκύτητα των φρούτων και των λουλουδιών - αντιλαμβάνονται το άρωμα σαν φρέσκο ​​και λεπτό. Το επιθυμητό συστατικό του αρώματος, το οποίο είναι να προσελκύσει τον άνθρωπο, είναι επίσης μόσχος - μία από τις πιο δημοφιλείς φερομόνες με ελαφρώς γλυκό, ερωτικό συνδυασμό αρωμάτων.

Τι δεν αρέσουν οι άντρες; Πάνω απ 'όλα, τα αρώματα που είναι πολύ έντονα, πνιγμένα ή πολύ γλυκά. Συνήθως δεν τους αρέσουν τα αρωματικά, chips ή πικάντικα αρώματα. Η λάθος επιλογή, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον άντρα, θα είναι επίσης αρώματα unisex - θα σας πάρει λίγο θηλυκή. Και φυσικά, τα αρώματα που χρησιμοποιεί η μητέρα, η αδερφή ή η γιαγιά του είναι εντελώς ξεπερασμένα - αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να εξηγήσετε ...

 

 

Προτεινόμενο γυναικείο άρωμα Prouve
Ποια αρώματα επιλέγουν να δουλέψουν σε έναν άνδρα; Με βάση την εμπειρία μας, παρουσιάζουμε μια μικρή κατάταξη, από την οποία θα βρείτε ποια αρώματα γυναικών προτιμούν ιδιαίτερα οι κύριοι και θεωρούνται από αυτούς ότι είναι εξαιρετικά αισθησιακά. Επιλέξτε ένα από αυτά τα αρώματα, και σίγουρα θα πάρετε την προσοχή.

Το Prouvé # 9 είναι ένα ορεκτικό μέρος από γλυκές νότες καραμέλας, πεπόνι και βαμβακερό καραμέλα, που συνδέονται με την παιδική και ξέγνοιαστη και ταυτόχρονα μια ανεξέλεγκτη όρεξη για ζωή. Πρόκειται για μια αισθησιακή και ανθεκτική σύνθεση, με έμφαση στη θηλυκότητα, αλλά χωρίς επιβολή χάρη στην προσθήκη του πικάντικου αρώματος των φραγκοστάφυλων.

Το άρωμα Prouvé # 37 θα ασχοληθεί επίσης με την αρσενική φαντασία. Ένα γλυκό, πορτοκαλί άρωμα που κυριαρχείται από ζουμερές νότες ροδιού, ένα αισθησιακό άρωμα του λωτού και του ευγενούς μαόνι είναι ιδανικό για κομψές, μυστηριώδεις γυναίκες. Παρουσιάζοντας στο βάθος η σημείωση του κεχριμπαριού προσθέτει στο άρωμα ένα πιο αισθησιακό χαρακτήρα.

Εκφράζετε την ευτυχισμένη ελαφρότητα και την ευτυχισμένη κοπέλα με το άρωμα Prouve # 5. Το άρωμα σκόνης-βανίλιας με πινελιές φρέσκων ίριδων, γιασεμιού και αισθησιακού λευκού μόσχου θα αποτρέψει οποιοδήποτε άτομο να αντισταθεί στη γοητεία σας.

Το γυναικείο και κομψό άρωμα Prouve # 3 χάρη στον αρχικό συνδυασμό τριαντάφυλλου, πορτοκαλιού, πατσουλί και ylang-ylang είναι λεπτό αλλά αισθησιακό ταυτόχρονα. Τα αισθητά φασόλια tonka και βανίλια στο σημείωμα βάθους θα προσελκύσουν σίγουρα την προσοχή των ανδρών και θα προσθέσετε εμπιστοσύνη.