Τι αξίζει να γνωρίζετε για εμάς

Τι οφείλει η Prouvé στην Γαλλία;

Παρόλο που είμαστε πολωνική εταιρεία, πολλά μας συνδέουν με την Γαλλία. Εισάγουμε αρωματικά έλαια από την γαλλική Grasse, τα οποία και κάνουν τα προϊόντα μας να μοσχοβολούν τόσο ευχάριστα. Για να το τονίσουμε αυτό, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μία εύηχη γαλλική ονομασία. Εκτιμούμε το γαλλικό στυλ και την γαλλική προσέγγιση της ομορφιάς, γι 'αυτό συνδυάσαμε τα παραπάνω με την πολωνική δημιουργικότητα και το ανοιχτό πνεύμα.

 

Τι κρύβει το λογότυπο της Prouvé;

Το λογότυπο της Prouvé κρύβει τις σημαντικότερες υποσχέσεις μας. Δύο πλεκτά γράμματα P συμβολίζουν δύο ενωμένα χέρια. Είναι ένα σημάδι ότι θα σας υποστηρίζουμε πάντα. Το λογότυπό μας μοιάζει επίσης με ένα ολάνθιστο γαλλικό τριαντάφυλλο, το οποίο και φημίζεται για το έντονο άρωμα του. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα αρωματικά σύμβολα. Υπενθυμίζει σε όλους ότι στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε μόνο γαλλικά αρωματικά έλαια. Γι' αυτό και μυρίζουν τόσο υπέροχα.

 

Από πού προέρχονται οι καλές ιδέες της Prouvé;

Από πού παίρνουμε ιδέες; Από την καθημερινή ζωή. Είμαστε θετικά ρεαλιστικοί. Δεν σχεδιάζουμε ταξίδια στο φεγγάρι, αλλά εστιάζουμε στις καθημερινές δραστηριότητες και τις καθιστούμε απλούστερες και πιο ευχάριστες. Σε εμάς δεν θα βρείτε μη-πρακτικά προϊόντα ή τυχαία gadgets. Όλα είναι σκόπιμα, αποτελεσματικά και αποδεδειγμένα. Επειδή "Prouvé" σημαίνει "αποδεδειγμένο".

 

Από πού προέρχονται οι τρείς αρωματικές νότες;

Στις ετικέτες όλων των αρωματικών προϊόντων μας θα βρείτε τις τρεις αρωματικές νότες που μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε το άρωμα. Αυτές οι τρεις νότες είναι το κύριο θέμα της σύνθεσης των αρωμάτων, ενώ τα άλλα συστατικά αποτελούν γι’ αυτά απλώς ένα λεπτό υπόβαθρο, συμπληρώνοντάς τα τέλεια. Όταν κοιτάξετε την αρχιτεκτονική ενός αρώματος, μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα μέρη: στην νότα της κεφαλής, της καρδιάς ή του βάθους. Αυτές οι τρεις νότες έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν ώστε να φανταστείτε τη μυρωδιά και να διευκολυνθείτε στην επιλογή των αρωμάτων που θα αγαπήσετε.

 

Γιατί φροντίζουμε τόσο πολύ για τον όμορφο σχεδιασμό;

Μας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Σχεδιάζοντας το κάθε περιτύλιγμα, προσέχουμε όχι μόνο την ωραία ετικέτα, αλλά μας ενδιαφέρει πώς να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη. Θα εκτιμήσετε γρήγορα τα άνετα μπουκάλια μας, τα καπάκια-δοσόμετρα και τα σπρέι ακριβείας. Τα χρώματά μας λένε πολλά για εμάς. Το λευκό συμβολίζει την καθαρότητα και το μαύρο την κλασική κομψότητα. Συνδυασμένα δείχνουν την φιλοσοφία μας, που βασίζεται στην ειλικρίνεια και τους απλούς κανόνες. Μαύρο σε άσπρο, χωρίς χρωματισμούς.

 

Πώς η Prouvé θα σας κάνει ευτυχισμένους;

Γνωρίζοντας τα προϊόντα μας, θα χαμογελάσετε τουλάχιστον τρεις φορές. Την πρώτη φορά, όταν θα νιώσετε το υπέροχο άρωμα. Την δεύτερη φορά, όταν ελέγξετε την λειτουργία τους και μία τρίτη φορά μόλις δείτε την τιμή τους. Πιστεύουμε ότι η ζωή αποτελείται από μικρές απολαύσεις, οι οποίες δεν πρέπει να κοστίζουν πολύ. Γι' αυτό φροντίζουμε τόσο ώστε κάθε πράξη, ακόμα και η πιο απλή, να σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

 

Πώς θα αγοράσετε τα προϊόντα Prouvé;

Τα προϊόντα Prouvé είναι μοναδικά. Για να το τονίσουμε αυτό ακόμη περισσότερο, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε έναν μοναδικό τρόπο πώλησης: το καθαρό MLM. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε δίκτυο σταθερών καταστημάτων. Δεν θα βρείτε επίσης προϊόντα της Prouvé στα ράφια των σουπερμάρκετ, των φαρμακείων ή σε διαδικτυακές δημοπρασίες. Μπορείτε να τα αγοράσετε μονάχα από τους Εταίρους μας. Μπορείτε επίσης κι εσείς να γίνετε Εταίρος μας, να αγοράζετε προϊόντα με έκπτωση 25% και να μπορείτε στην συνέχεια να τα πουλάτε σε άλλους. Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι, γι 'αυτό σας παρακαλούμε να μην αγοράζετε ποτέ προϊόντα μας από άτομα που δεν είναι Εταίροι μας.

 

Ποιο είναι το υπέροχο σχετικά με την Prouvé;

Τα προϊόντα μας δημιουργήθηκαν για να τα συστήνετε σε φίλους και γνωστούς σας. Γι 'αυτό έχουμε για εσάς ένα απλό παιχνίδι: κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα από τα προϊόντα μας και χαμογελάτε, σκεφτείτε σε ποιόν θα μπορούσατε να το συστήσετε. Διότι την χαρά πρέπει να την μοιραζόμαστε. Οπωσδήποτε.

 

Η Prouvé ενδιαφέρεται για το περιβάλλον;

Σε κάθε πακέτο μας θα βρείτε μια σφραγίδα „Yes, we care”, επειδή η απάντηση είναι ναι, μας νοιάζει. Ναι, ενδιαφερόμαστε. Μας απασχολεί το περιβάλλον, αλλά δεν προσποιούμαστε ότι διαθέτουμε 100% φυσικούς πόρους. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνικές καινοτομίες και ανακαλύψεις στον τομέα της χημείας για να διευκολύνουμε την ζωή σας. Ελαχιστοποιούμε την χρήση αλλεργιογόνων, parabens, SLSs και λευκαντικών. Οι φόρμουλές μας είναι βιοδιασπώμενες ενώ οι συσκευασίες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες. Ελέγχουμε τα προϊόντα μόνο στον εαυτό μας, ποτέ στα ζώα.

 

Πώς προφέρεται το Prouvé;

Το Prouve είναι μια γαλλική λέξη που σημαίνει "αποδεδειγμένο". Προφέρεται πολύ απλά: ΠΡΟΥΒΕ.