Ελέγξτε τις δυνατότητες

Εξοικονομείτε ψωνίζοντας έξυπνα.

Όπως έλεγε η Marilyn: «Τα χρήματα δεν φέρνουν ευτυχία. Μονάχα τα ψώνια». Συμφωνούμε 100%, γι’ αυτό και η εξοικονόμηση μαζί μας είναι απλή και ευχάριστη. Δεν παραιτούμαστε από το αγοράζειν για να αποταμιεύσουμε, αλλά ψωνίζουμε έξυπνα, εκμεταλευόμενοι εκπτώσεις και προσφορές. Και αυτό θέλουμε να σας διδάξουμε, γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί μια πολύ χρήσιμη συνήθεια στην ζωή.

Κερδίζετε προτείνοντας:

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μπορείτε πάντα να είστε σε θέση να ανταπεξέρχεστε οικονομικά στις αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων της Prouvé. Φροντίζουμε για την καλή τιμή τους, ενώ επιπλέον σας επιτρέπουμε να κερδίσετε μέσω αυτών: μπορείτε να τα πουλάτε και να κερδίσετε χρήματα στο περιθώριο.

Κερδίζετε προτείνοντας:

Συνεργαζόμενοι με την Prouvé, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με μία απλή κίνηση – την παραπομπή. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε συστήσει σε κάποιον φίλο μια καλή παμπ, έναν δοκιμασμένο μηχανικό ή κάποιον γιατρό. Αυτό ακριβώς είναι και το δικτυακό μάρκετινγκ (MLM) – η σύσταση δοκιμασμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Πώς λειτουργεί αυτό:

Κάθε Εταίρος λαμβάνει από εμάς έκπτωση μέχρι 25% για προϊόντα του καταλόγου. Η διαφορά μεταξύ της Εταιρικής Τιμής και της τιμής με την οποία θα πουλήσετε το προϊόν είναι η εξοικονόμησή σας.

Με εμάς μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο: παραγγείλετε προϊόντα μέσω Διαδικτύου και η εταιρεία ταχυμεταφορών σας τα παραδίδει στον τόπο που θα υποδείξετε.

Γρήγορα και αποτελεσματικά. Σκεφθείτε ήδη σήμερα πού θα ξοδέψετε τα χρήματα που εξοικονομήσατε χάρη στην Prouvé!

Πώς λειτουργεί αυτό:

Είναι πολύ απλό. Δείχνετε τον κατάλογο στους γνωστούς σας και τους ρωτάτε εάν θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα Prouvé από εσας. Η διαφορά μεταξύ της Εταιρικής Τιμής και της τιμής με την οποία θα πουλήσετε το προϊόν είναι το άμεσο κέρδος σας.

Σκεφθείτε ήδη σήμερα πως θα ξοδέψετε τα χρήματα που εξοικονομήσατε χάρη στην Prouvé!

Πώς λειτουργεί αυτό:

Ρωτάτε τους φίλους και τους υπάρχοντες πελάτες σας εάν επιθυμούν επίσης να γίνουν Εταίροι της Prouvé και να κάνουν τις δικές τους αγορές. Εάν το θέλουν, τους βοηθάτε να γίνουν Εταίροι και εσείς γίνεστε Χορηγός τους. Αρχίζετε να χτίζετε την δομή σας.

Κάθε προϊόν του καταλόγου έχει συγκεκριμένη αξία σε πόντους. Όταν αγοράζετε προϊόντα, ο Εταιρικός σας Λογαριασμός τροφοδοτείται από έναν ορισμένο αριθμό πόντων (μπορείτε να το δείτε αυτό στον Εταιρικό Λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Prouvé, αφού συνδεθείτε). Όταν τα προϊόντα αγοράζονται από Εταίρους από την Δομή, οι πόντοι πηγαίνουν σε αυτούς και σε εσάς. Κάθε μήνα, το άθροισμα των πόντων για τις δικές σας αγορές καθώς και τις αγορές των Εταίρων σας από την Δομή, σας δίνει την δυνατότητα για κάποια από τις Θέσεις μας.

. Για κάποια θέση στην Prouvé καθώς και για τα κέρδη, τα δικά σας και της Δομής σας, μπορείτε να κερδίσετε έναν μηνιαίο μισθό ή έκπτωση.