FAQ

Γιατί τα αρωματικά έλαια των αρωμάτων Prouvé προέρχονται αποκλειστικά από το Grasse;
Επειδή θεωρούνται τα καλύτερα, από τους ειδικούς. Το γαλλικό Grasse είναι η καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας αρωμάτων. Τα αρώματα Prouvé συντίθονται από μία εκ των παλαιοτέρων και πιο αναγνωρισμένων γαλλικών εταιρειών αρωμάτων στο Grasse, όπου δημιουργούνται αρωματικές συνθέσεις από τον 18ο αιώνα.

Πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τα αρωματικά έλαια προέρχονται από το Grasse;
Σε κάθε μπουκάλι αρώματος Prouvé επισυνάπτεται ένα πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με την καλύτερη τέχνη της σύνθεσης αρωμάτων ,αποκλειστικά από τα πιο τέλεια γαλλικά αρωματικά έλαια. Χάρη σε αυτό, έχετε 100% βεβαιότητα ότι το Prouvé αποτελεί πάντοτε μια εξαιρετική επιλογή.

Σε ποιες διεργασίες εξευγενισμού υποβάλλονται τα αρώματα Prouvé;
Τα αρώματα Prouvé είναι μια επιστροφή στην καλύτερη γαλλική παράδοση της αρωματικής σύνθεσης. Δημιουργούνται με τις παραδοσιακές διεργασίες εξευγενισμού αρωμάτων: μασερίωση (ωρίμανση), κατάψυξη και φιλτράρισμα. Χάρη σε αυτό έχουν εξαιρετική δύναμη, σαφήνεια και μοναδική αρωματική πληρότητα.

Γιατί τα γυναικεία αρώματα έχουν περιττούς αριθμούς ενώ τα ανδρικά άρτιους;
Είμαστε πολύ ρεαλιστές και έτσι, για να γνωρίζουν αμέσως οι Πελάτες και οι Εταίροι μας με ποιο άρωμα έχουν να κάνουν, εισήγαμε αυτόν τον έξυπνο διαχωρισμό. Και γιατί οι αριθμοί των γυναικών είναι περιττοί; Επειδή το νούμερο ένα στην εταιρεία μας είναι γυναίκα.

Από πού προέρχονται οι τρείς αρωματικές νότες;
Στις ετικέτες όλων των αρωματικών προϊόντων μας θα βρείτε τις τρεις αρωματικές νότες οι οποίες μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε το όλο άρωμα. Αυτές οι τρεις νότες είναι το κύριο θέμα της αρωματικής σύνθεσης ενώ τα υπόλοιπα συστατικά αποτελούν ένα λεπτό υπόβαθρο γι’ αυτά, συμπληρώνοντάς τα τέλεια. Όταν κοιτάξετε την αρχιτεκτονική του αρώματος, μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα σημεία: στην νότα της κεφαλής, της καρδιάς ή του βάθους. Αυτές οι τρεις νότες έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν να φανταστείτε την μυρωδιά και να διευκολυνθείτε κατά την επιλογή των αρωμάτων που αγαπήσετε.

Γιατί οι συσκευασίες των αρωμάτων και οι ετικέτες τους είναι ασπρόμαυρες;
Τα χρώματά μας λένε πολλα για εμάς. Το λευκό συμβολίζει την καθαρότητα και το μαύρο συμβολίζει την κλασική κομψότητα. Συνδεδεμένα δείχνουν την φιλοσοφία μας, η οποία βασίζεται στην ειλικρίνεια και τους απλούς κανόνες. Μαύρο σε λευκό, χωρίς χρωματισμό.

Γιατί όλα τα μπουκάλια μοιάζουν ολόιδια;
Η απλή, σαφής φιάλη από παχύ, διάφανο γυαλί έγινε με ιδιαίτερη φροντίδα από Ιταλούς σχεδιαστές. Αυτό είναι ένα στρατηγικό μας στοιχείο. Τα πολύχρωμα μπουκαλάκια μπορούν να διαταράξουν την αντίληψη και να επιβάλουν αμέσως μια ερμηνεία του αρώματος. Εμείς θέλουμε οι Εταίροι και οι Πελάτες μας να δουλεύουν με την μυρωδιά σχεδόν όπως το κάνουν οι επαγγελματίες αρωματοποιοί. Να ανακαλύπτουν τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που τους ξυπνούν. Αυτό παρέχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο βιώσης των αρωμάτων, πολύ πληρέστερο, πιο ευαισθητοποιημένο.

Η Katarzyna Trawińska (Καταζύνα Τραβίνσκα) συνθέτει η ίδια τα αρώματα;
Όχι, αλλά συνεργάζεται στενά με δημιουργούς αρωμάτων και πάντα επιδρά στο τελικό σχήμα της σύνθεσης και στην επιλογή των συστατικών.

Τι είναι η μασερίωση;
Η μασερίωση είναι η ωρίμανση της αρωματικής σύνθεσης. Διαρκεί μέχρι και αρκετές εβδομάδες. Είναι απαραίτητη ώστε να λάβει το άρωμα πληρότητα.

Τι είναι το φιλτράρισμα;
Πρόκειται για την προσεκτική απομάκρυνση ακαθαρσιών και ουσιών αδιάλυτων στο αλκοόλ. Χρειάζεται ώστε το άρωμα να αποκτήσει την μέγιστη καθαρότητα.

Τι είναι η κατάψυξη;
Η κατάψυξη είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η μέγιστη σαφήνεια και σταθερότητα του αρώματος.

Ποιά είναι η περιεκτικότητα σε αρωματικά έλαια των αρωμάτων Prouvé;
Η περιεκτικότητα των γαλλικών αρωματικών ελαίων στα αρώματα Prouvé ανέρχεται στο 20%.

Τι είναι η προβολή των αρωμάτων;
Η προβολή είναι μια χωρική ανάπτυξη του αρώματος. Η προβολή μπορεί να είναι λεπτή, πράγμα που σημαίνει ότι το άρωμα δημιουργεί μια αύρα κοντά στο δέρμα ή έντονη και ισχυρή - τότε οι νότες «αποκλίνουν» δημιουργώντας ένα αρωματικό περίγυρο. Τι είναι καλύτερο; Όλα εξαρτώνται από τις περιστάσεις. Για την εργασία, το σχολείο θα είναι πιο κατάλληλα για αρώματα με μέτρια προβολή. Εκεί όμως όπου θέλετε να λάμψετε, συνιστώνται αρώματα με μεγάλη προβολή.

Τι καθορίζει την ανθεκτικότητα των αρωμάτων;
Πολλοί παράγοντες καθορίζουν την ανθεκτικότητα των αρωμάτων: η ποιότητα των αρωματικών ελαίων, η ποιότητα του χρησιμοποιούμενου οινοπνεύματος (αυτό πρέπει να είναι το σωστό οινόπνευμα που χρησιμοποιείται από τους αρωματοποιούς, χωρίς καμμία επιπλέον αρωματική νότα, η οποία να επηρρεάζει αρνητικά την σύνθεση του μπουκέτου), η διαδικασία εξευγενισμού (μασερίωση, φιλτράρισμα και κατάψυξη) και επίσης η ποιότητα του πώματος και του ψεκαστήρα (πρέπει να είναι τέλεια προσαρμοσμένα, σφιχτά, να μην επιτρέπουν την εισρροή αέρα και να έχουν κατασκευαστεί από ορθώς επιλεγμένο υλικό, το οποίο να μην αντιδρά με τα αρώματα).

Διατίθονται δείγματα αρωμάτων;
Φυσικά. Μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή σε σετ σε κομψή θήκη.

Πώς να επιλέξετε ένα άρωμα;
Επιλέξτε τον τύπο αρώματος ή την νότα αρώματος που σας αρέσει. Ανοίξτε το δείγμα και εφαρμόστε λίγο άρωμα στο δέρμα ή στην δοκιμαστική ταινία. Αφήστε το να αναπτύχθεί πλήρως, δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να βιώσετε ολόκληρο τον πλούτο των συστατικών. Στα πρώτα λεπτά νιώθετε την λεπτή, δονητική νότα της κεφαλής. Στη συνέχεια μας αποκαλύπτεται η νότα της καρδιάς. Στο τέλος, γνωρίζουμε την νότα βάθους. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα άρωμα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά αρώματα για διάφορες περιστάσεις.

Τα αρωματικά έλαια στα αρώματα Prouvé είναι φυσικά ή τεχνητά;
Και φυσικά και τεχνητά (λευκά). Χρησιμοποιούμε λευκά συστατικά μεταξύ άλλων για την προστασία των ζώων, από τα οποία λαμβάνονταν στο παρελθόν οι πολύτιμες πρώτες ύλες. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, μόνο λευκή άμβρα και λευκό μόσχο.

Μπορούν τα αρώματα να προκαλέσουν αλλεργίες;
Δυστυχώς ναι, γι’ αυτό και σε κάθε πακέτο υπάρχει κατάλογος των συστατικών που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργία.

Στην προσφορά της Prouvé περιέχεται Eau de toilette (κολώνια) και αρωματισμένο ύδωρ;
Όχι, η προσφορά της Prouvé περιέχει μόνο αρώματα.

Ποιες είναι οι οικογένειες των αρωμάτων;
Διακρίνουμε αρκετές μεγάλες οικογένειες αρωμάτων: άνθεων (κυρίως γυναικεία αρώματα), ανατολίτικη, εσπεριδοειδών, ύδατος, ξυλώδης, fougere (κυρίως αρσενικά αρώματα) και chypre.

Τι είναι η αρχιτεκτονική των αρωμάτων;
Η αρχιτεκτονική του αρώματος είναι ο τρόπος οικοδόμησής του. Συνήθως, τα αρώματα αποτελούνται από τρία διαφορετικά τμήματα (φάσεις), τα οποία ονομάζουμε νότα κεφαλής, νότα καρδιάς (μεσαία) και νότα βάθους (βάσης). Με αυτό τον κλασικό τρόπο κατασκευάζονται όλες οι συνθέσεις της Prouvé. Στην ιστοσελίδα, στις καρτέλες προϊόντων του κάθε αρώματος δίνουμε την αρχιτεκτονική του.

Τι είναι η νότα κεφαλής;
Η νότα κεφαλής (υψηλή νότα) είναι η εναρκτήρια φάση της σύνθεσης. Αυτό είναι το λαμπρότερο και πιό φευγαλέο τμήμα της, και είναι αυτό που αποφασίζει για την πρώτη εντύπωση που αισθάνεστε όταν έρθετε σε επαφή με την μυρωδιά. Διαρκεί σύντομα, από μερικά έως μερικές δεκάδες λεπτά.

Τι είναι η νότα καρδιάς;
Η μεσαία νότα, η νότα καρδιάς αποκαλύπτεται περίπου 20-30 λεπτά μετά την απελευθέρωση του αρώματος και ηχεί για αρκετές ώρες. Η νότα καρδιάς καθορίζει την αντανάκλαση της αρωματικής ουσίας στην οικογένεια των οσμών (οσφρητική).Τι είναι η νότα βάθους;
Η νότα βάθους είναι αλλιώς η νότα της βάσης. Αυτή είναι η πιο διαρκής και μακρά ηχούσα νότα, η οποία αποτελεί το υπόβαθρο της σύνθεσης. Μπορεί να την αισθανθεί κανείς ακόμη και για αρκετές ώρες μετά τον ψεκασμό του αρώματος.

Τι είναι η στρωματοποίηση (layering);
Η στρωματοποίηση είναι μια επικάλυψη του αρώματος σε στρώσεις. Η απλούστερη διαδικασία στρωματοποίησης είναι η χρήση καλλυντικών και αρωμάτων με τις ίδιες νότες αρώματος (π.χ. αρώματα, αφρόλουτρα, λοσιόν σώματος).

Στα καθαριστικά της Prouvé χρησιμοποιούνται επίσης αρωματικά έλαια από το Grasse;
Ναι. Τα προϊόντα καθαρισμού της Prouvé μυρίζουν τόσο φανταστικά επειδή έχουν επαγγελματικές συνθέσεις αρωμάτων που βασίζονται μόνο σε γαλλικά αρωματικά έλαια από το Grasse.
Γιατί κάποια προϊόντα είναι άοσμα;
Για λόγους ασφαλείας. Ένα όμορφο άρωμα θα μπορούσε να δελεάζει και να ενθαρρύνει την εισπνοή, και στην περίπτωση, για παράδειγμα, ενός αποφρακτικού, κάτι τέτοιο θα ήτο επικίνδυνο.

Τι είναι τα καλλυντικά για το σπίτι;
Τα καλλυντικά οικιακής χρήσης είναι μια ειδική σειρά προϊόντων καθαρισμού και οικιακής φροντίδας. Είναι απαλότερα από τα παραδοσιακά προϊόντα καθαρισμού και έχουν μια πιο ευχάριστη συνοχή ενώ περιέχουν περισσότερα συστατικά καλλωπισμού, πχ. έλαια και κερί.

Είναι ασφαλή τα προϊόντα Prouvé;
Ναι. Κάθε προϊόν έχει υποβληθεί σε σειρά δοκιμών ασφαλείας και σε λεπτομερείς δοκιμές. Ωστόσο, να θυμάστε να τα χρησιμοποιείτε αυστηρώς σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα.

Οι φόρμουλες των προϊόντων Prouvé είναι πρωτότυπες;
Ναι. Οι φόρμουλες των προϊόντων Prouvé είναι μοναδικές και πρωτότυπες, επομένως δεν θα βρείτε το ίδιο ή ακόμη και παρόμοιο προϊόν πουθενά αλλού. Κάθε συνταγή και κάθε αρωματική σύνθεση έχει αναπτυχθεί από ειδικούς της Prouvé. Φροντίζουμε για όλα τα προϊόντα σε κάθε στάδιο της δημιουργίας τους - από τον σχεδιασμό της ιδέας μέχρι την ετικέτα - και ελέγχουμε πλήρως την διαδικασία παραγωγής και υλοποίησης. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι επιλέγοντας Prouvé, θα λάβετε ένα εντελώς μοναδικό προϊόν, το οποίο είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και αρωματικό.

Τι είναι το PZH;
Το PZH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγιεινής) είναι το παλαιότερο ίδρυμα δημόσιας υγείας στην Πολωνία. Ιδρύθηκε το 1918 και έκτοτε παρακολουθεί συνεχώς την υγεία και την ασφάλειά μας. Το Ινστιτούτο ασχολείται με την πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων και σημαντικών κοινωνικά μη μολυσματικών ασθενειών, την παρακολούθηση της κατάστασης υγείας, τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών και την ασφάλεια του φυσικού περιβάλλοντος. Διεξάγει επίσης έρευνες και τεχνογνωσία για τα ιδρύματα της κεντρικής και τοπικής αυτοδιοίκησης και συμμετέχει στην διαδικασία δημιουργίας σημαντικών προγραμμάτων για την δημόσια υγεία στην Πολωνία. Η έγκριση PZH πιστοποιεί ότι το προϊόν, που χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία και το περιβάλλον. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Τι είναι η IFRA;
Η IFRA (International Fragrance Assosiation) είναι μια ένωση που ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1973 και παρακολουθεί την ασφάλεια του κόσμου των αρωμάτων, δημιουργεί νόμους, κώδικες και πρότυπα και διεξάγει εκτενή ανεξάρτητη έρευνα για τα συστατικά των αρωμάτων. Οι κατευθυντήριες γραμμές που αναπτύσσονται (τα λεγόμενα πρότυπα IFRA) αποσκοπούν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών και των παραγωγών αρωμάτων, έτσι ώστε τα αρώματα που συναντάμε όχι μόνο στα αρώματα αλλά και τα καλλυντικά και στα καθαριστικά να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.

Γιατί πωλείται χωριστά το ψεκαστικό, η αντλία και το καπάκι flip-top;
Επειδή μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε πολλές φορές! Η αντλία, ο ψεκαστήρας, το flip--top είναι στοιχεία που δεν φθείρονται γρήγορα, γι ’αυτό μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε εκ νέου με κάποιο νέο προϊόν. Προς όφελος του περιβάλλοντος και της τσέπης σας.

Τι είναι η επαγωγή;
Μια σφράγιση επαγωγής είναι ένας τρόπος κλεισίματος των συσκευασιών με την θερμή μέθοδο. Μοιάζει με στεγανή σφράγιση που εφαρμόζεται στον λαιμό της συσκευασίας. Προς το παρόν, η επαγωγή είναι η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη μέθοδος σφραγίσεως των πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών. Προστατεύει τέλεια το προϊόν κατά την μεταφορά, προστατεύει το προϊόν και παρατείνει την ζωή του. Χάρη σε αυτό έχετε επίσης 100% βεβαιότητα ότι κανείς δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν πρίν από εσάς.

Τι είναι η πτέρυγα ανοίγματος επαγωγής;
Κοιτάξτε το καπάκι, δίπλα στο λογότυπο θα βρείτε μια μικρή προεξοχή. Ανοίγοντας το προϊόν, γυρίστε το καπάκι και βιδώστε το επάνω στο προϊόν ανάποδα. Το πτερύγιο που καρφώνεται στην επαγωγή θα ανοίξει τέλεια μία οπή στην επαγωγή.

Πώς ακόμη φροντίζουμε για την ασφάλεια των χρηστών των προϊόντων μας;
Οι συσκευασίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο στεγανές και να αποφεύγεται η τυχαία διαρροή του προϊόντος. Στην περίπτωση των φιάλων 1 λίτρου, χρησιμοποιούμε ένα σύστημα τριπλής ασφάλειας: μια σφράγιση επαγωγής, ένα κατάλληλο καπάκι και επιπλέον μια σφράγιση που προστατεύει από το άνοιγμα. Στην περίπτωση των φιάλων 0,5 λίτρου, χρησιμοποιούμε διπλό σύστημα ασφαλείας - σφράγιση επαγωγής και σφιχτό πώμα. Στην περίπτωση των προϊόντων που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, χρησιμοποιούμε ένα ασφαλές καπάκι και ένα ανάγλυφο προειδοποιητικό αυτοκόλλητο, το λεγόμενο ασφαλές τρίγωνο (για τυφλούς και άτομα με προβλήματα όρασης). Οι ψεκαστήρες μας έχουν λειτουργία ασφαλείας έναντι του τυχαίου ψεκασμού.

Γιατί σε κάθε πακέτο υπάρχει ένα σχέδιο;
Σε κάθε ετικέτα των προϊόντων καθαρισμού μας υπάρχει ένα σχέδιο, για δύο πολύ σημαντικούς για εμάς λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι για να αυξηθεί η άνεση και η διαισθητική χρήση, επειδή το σχέδιο δείχνει αμέσως τον σκοπό χρήσης του κάθε προϊόντος. Ο δεύτερος λόγος είναι η αισθητική. Θέλαμε τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν, να μοιάζουν όμορφα και να αποτελούν διακόσμηση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. Ως εκ τούτου, κάθε ένα από τα σχέδια έγινε με το χέρι, κατόπιν παραγγελίας της Prouvé. Να θυμάστε ότι λαμβάνοντας ένα προϊόν Prouvé, έχετε να κάνετε με ένα μικρό αριστούργημα.

Γιατί η συσκευασία ορισμένων προϊόντων είναι συνεπτυγμένη;
Γνωρίζουμε ότι σε πολλά νοικοκυριά δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση των προϊόντων καθαρισμού, οπότε προσπαθήσαμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά συμπυκνώματα και συνταγές γέλης σε συνεπτυγμένη συσκευασία. Χάρη σε αυτό, εξοικονομούμε χρόνο, χώρο και χρήματα. Έξυπνο, έτσι;

Γιατί το ζελ είναι καλύτερο από το υγρό;
Για πολλούς λόγους: ένα πήκτωμα με πυκνή συνοχή δεν ρέει αμέσως από τις καθαριζόμενες επιφάνειες, αλλά τις καλύπτει και επιτρέπει την δράση των ενεργών συστατικών, επομένως είναι πιο αποτελεσματικό στην δράση. Το ζελ είναι πιο συμπυκνωμένο και αποτελεσματικό, έτσι ώστε η συσκευασία του να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, αλλά να διαρκεί περισσότερο. Οι ζελώδεις φόρμουλες αποτελούν μια μεγάλη εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και χρημάτων.

Η Prouvé ενδιαφέρεται για το περιβάλλον;
Σε κάθε συσκευασία μας θα βρείτε μια σφραγίδα „Yes, we care”, γιατί η απάντηση είναι ναι, μας νοιάζει. Ναι, ενδιαφερόμαστε. Μας ενδιαφέρει το περιβάλλον, αλλά δεν προσποιούμαστε ότι χρησιμοποιούμε 100% φυσικούς πόρους. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνικές καινοτομίες και ανακαλύψεις στον τομέα της χημείας για να διευκολύνουμε την ζωή σας. Ελαχιστοποιούμε τα αλλεργιογόνα, τα parabens, τα SLSs και τα λευκαντικά. Οι φόρμουλές μας είναι βιοδιασπώμενες και οι συσκευασίες πλήρως ανακυκλώσιμες.

Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε ζώα;
Ποτέ. Δοκιμάζουμε τα προϊόντα μόνο στον εαυτό μας.

Οι φόρμουλες της Prouvé είναι βιοδιασπώμενες;
Ναι.

Τι είναι το MLM?
Το MLM (πολυεπίπεδο μάρκετινγκ) είναι ένας τρόπος πώλησης αγαθών και υπηρεσιών που έχουμε επιλέξει για τα προϊόντα Prouvé. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγοράσετε προϊόντα Prouvé σε παραδοσιακά καταστήματα, εμπορικά κέντρα ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά μόνο από τους Εταίρους της Prouvé. Οι Εταίροι της Prouvé μπορούν να δημιουργήσουν δομές αποτελούμενες από χρήστες των προϊόντων ή τους πωλητές τους και να λάβουν πρόσθετες εκπτώσεις ή ανταμοιβές.

Τι είναι η άμεση πώληση;
Η άμεση πώληση είναι ένας τρόπος διανομής προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματοποιείται εκτός των παραδοσιακών καναλιών πωλήσεων. Συνίσταται στο να προσέρχεται ο πωλητής στον δυνητικό πελάτη, απευθείας στον τόπο κατοικίας του, στον τόπο εργασίας του ή στον χώρο αναψυχής του.

Τι είναι το Σχέδιο Καριέρας;
Το Σχέδιο Καριέρας είναι ένα έγγραφο στο οποίο περιγράφονται οι δυνατότητες κερδών από την συνεργασία με την Prouvé και οι ακριβείς κανόνες υπολογισμού των εκπτώσεων και των αμοιβών. Θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την συνεργασία σας με την Prouvé σε κάθε στάδιο: θα σας δείξει πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε με την αγορά προϊόντων Prouvé και πώς να κερδίσετε χρήματα με την πώληση καθώς και προτείνοντας τις προσφορές των προϊόντων Prouvé.Όλοι οι Εταίροι της Prouvé μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα του καταλόγου Prouvé με έκπτωση 25% σε σχέση με την δεδομένη τιμή καταλόγου. Αυτή η έκπτωση δεν ισχύει μόνο για τα αξεσουάρ (αντλίες, ψεκαστήρες και flip-tops). Αυτό σημαίνει ότι με κάθε αγορά εξοικονομείτε μέχρι και το 25% της αξίας τους!

Πρέπει να αγοράζω κάτι κάθε μήνα;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση. Εάν δεν κάνετε μια αγορά σε έναν συγκεκριμένο μήνα, απλά δεν θα λάβετε κάποια έκπτωση ή αμοιβή. Όταν θέλετε να πάρετε μια Έκπτωση ή Μισθό για έναν συγκεκριμένο μήνα, θυμηθείτε να αγοράσετε προϊόντα Prouvé για τουλάχιστον 100 πόντους τον συγκεκριμένο μήνα.

Οι αγορές πρέπει να είναι μίας φοράς;
Όχι. Συλλέγετε πόντους για όλες τις παραγγελίες από ολόκληρο τον μήνα.

Έχουν όλα τα προϊόντα πόντους;
Όχι, όχι όλοι. Το υλικό μάρκετινγκ, τα έντυπα, τα εκπαιδευτικά υλικά, τα αξεσουάρ και τα δείγματα δεν έχουν αξία σε πόντους, επομένως δεν θα λάβετε πόντους για την αγορά τους.

Πώς μπορώ να μάθω ποια προϊόντα έχουν πόντους και ποια όχι;
Διεξάγοντας μία παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δίπλα στην τρέχουσα τιμή θα δείτε πάντοτε και την τιμή του κάθε προϊόντος σε πόντους.

Πώς μετατρέπονται οι πόντοι σε Εκπτώσεις ή Αμοιβές;
Όλοι οι πόντοι μετατρέπονται σε Εκπτώσεις ή Αμοιβές σύμφωνα με τις πολιτικές που περιγράφονται στο Σχέδιο Καριέρας.

Μπορώ να πωλώ προϊόντα σε κάποιο κατάστημα, στο παζάρι ή μέσω του Διαδικτύου;
Όχι, τέτοιες ενέργειες είναι ασυμβίβαστες με τις Αρχές της συνεργασίας μας και είναι αντίθετες με την ιδέα του MLM και τις άμεσες πωλήσεις.

Πώς μπορώ να συνεργαστώ με την Prouvé;
Με την Prouvé μπορείτε να συνεργαστείτε ως Εταίρος Παραλήπτης (αγοράζετε προϊόντα για τις ανάγκες των συγγενών σας, δεν χτίζετε μία δομή). Εάν θέλετε να αγοράζετε προϊόντα και να οικοδομήσετε μια δομή και να πουλάτε τα προϊόντα μας, αλλά να μην δραστηριοποιήστε επιχειρηματικώς, σας συνιστούμε την συνεργασία ως Σύμβουλος Πελατών, όμως εάν θέλετε να συνδεθείτε μαζί μας σε επίπεδο επιχειρησιακό, να οικοδομείτε δομές και να πουλάτε, τότε συνιστούμε την συνεργασία ως Επιχειρηματίας.

Ποιος μπορεί να λαμβάνει Αμοιβή;
Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Prouvé, Αμοιβές μπορούν να λαμβάνονται μόνο από Εταίρους Επιχειρηματίες.

Ποιος μπορεί να πάρει μια έκπτωση;
Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Prouvé, Εκπτώσεις μπορούν να λαμβάνονται μόνο από Εταίρους Παραλήπτες και Σύμβουλοι πελάτη.

Μπορώ να καλύψω το 100% της παραγγελίας μου με την χορηγούμενη Έκπτωση;
Όχι. Η έκπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι και το 90% της αξίας μιας ενιαίας παραγγελίας.

Μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω την Έκπτωση μου;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του έτους που ακολουθεί το ημερολογιακό έτος κατά το οποίο σας χορηγήθηκε. Έτσι, εάν η έκπτωση σας χορηγήθηκε τον Νοέμβριο του 2017, έχετε χρόνο να την χρησιμοποιήσετε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Οι Εκπτώσεις από διαφορετικούς μήνες προστίθενται;
Ναι. Οι εκπτώσεις μπορούν να προστεθούν. Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του έτους που ακολουθεί το ημερολογιακό έτος στο οποίο χορηγήθηκαν.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό (να εγγραφώ) ώστε να αγοράζω προϊόντα;
Είναι πολύ απλό, απλώς φτάνει συμπληρώσετε την χάρτινη αίτηση και να την προσκομίσετε σε δύο αντίτυπα στην Prouvé ή ακόμα πιο απλούστερα – να συμπληρώσετε την αίτηση μέσω διαδικτύου (online).

Ποιος μπορεί να γίνει εταίρος της Prouvé;
Κάθε ενήλικας, φυσικό πρόσωπο ή επιχειρηματίας καθώς και μια εταιρεία μπορούν να γίνουν Εταίροι της Prouvé. Εταίρος της Prouvé μπορεί επίσης να είναι και κάποιος ανήλικος, ο οποίος έχει κλείσει τα 16 έτη ζωής, αλλά μόνο με την συγκατάθεση ενός νόμιμου κηδεμόνα.

Μπορεί μία εταιρεία να γίνει Εταίρος της Prouvé;
Ναι, μια εταιρεία εμπορικού δικαίου μπορεί να γίνει εταίρος της Prouvé

Μπορεί ένας ανήλικος να γίνει εταίρος της Prouvé;
Ένας ανήλικος ηλικίας τουλάχιστον 16 ετών μπορεί επίσης να γίνει εταίρος της Prouvé αλλά μόνο με την συγκατάθεση ενός νόμιμου κηδεμόνα.

Τι είναι το Starter;
Αυτό είναι το κύριο εργαλείο ενός Εταίρου της Prouvé: βοηθάει στην παρουσίαση της προσφοράς και στην παραλαβή των παραγγελιών. Η αγορά του είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει η κατασκευή μίας Δομής.

Πρέπει να αγοράσω απωσδήποτε ένα Starter;
Όχι, εάν δεν θέλετε να χτίσετε μια Δομή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε Starter.

Τι είναι το Starter προϊόντος;

Πρόκειται για μια σειρά από ειδικώς επιλεγμένα προϊόντα Prouvé και υλικά μάρκετινγκ που σας επιτρέπουν να παρουσιάζετε την προσφορά Home & Living και να συλλέγετε παραγγελίες. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο ένα προϊόν Starter .
Στο Starter προϊόντος θα βρείτε: τον κατάλογο, τον τιμοκατάλογο και σχέδιο καριέρας

Τι είναι το Starter δειγμάτων;
Πρόκειται για ένα σύνολο 50 δειγμάτων αρωμάτων Prouvé σε ένα κομψό etui που σας επιτρέπει να παρουσιάζετε την προσφορά αρωμάτων και να συλλέγετε παραγγελίες. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιονδήποτε αριθμό Starter δειγμάτων ανά πάσα στιγμή.
Στο Starter δειγμάτων θα βρείτε: κατάλογο, τιμοκατάλογο, 50 δείγματα αρωμάτων από την προσφορά Prouvé.

Τι είναι ένας Χορηγός;
Ένας χορηγός είναι ένα πρόσωπο που σας έχει προτείνει να συνεργαστείτε με την Prouvé και, στα πλαίσια της Δομής, βρίσκεστε ακρίβώς από κάτω του.

Πρέπει να έχω έναν Χορηγό;
Ναι. Κάθε Εταίρος πρέπει να έχει τον Χορηγό του.

Μπορώ να αλλάξω Χορηγό μετά την εγγραφή;
Όχι, δεν μπορείτε να αλλάξετε Χορηγό μετά την εγγραφή.

Τι γίνεται εάν δεν γνωρίζω κανέναν που θα μπορούσε να γίνει Χορηγός μου;
Η Prouvé θα σας αναθέσει έναν τυχαίο Χορηγό από τα ήδη εγγεγραμμένα άτομα, τα οποία δύνανται να χορηγούν. Τα στοιχεία του θα εμφανιστούν αυτόματα στην αίτησή σας, όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό Prouvé.

Εγώ μπορώ να χορηγώ κάποιον;
Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι δραστηριοποιείστε στην Prouvé ως Σύμβουλος Πελατών ή Επιχειρηματίας. Εάν είστε Εταίρος Παραλήπτης, για να χορηγήσετε, πρέπει να αγοράσετε ένα οποιοδήποτε Starter.

Πώς μπορώ να παραγγείλω προϊόντα;
Αν δεν είστε ακόμα Εταίρος μας, απλώς επικοινωνήστε με έναν γνωστό σας Εταίρο της Prouvé και εκείνος θα σας παραδώσει τα παραγγελθέντα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να αγοράζετε φθηνότερα, εγγραφόμενος και κάνοντας τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ποιες είναι οι μορφές παράδοσης του προϊόντος;
Τα παραγγελθέντα προϊόντα παραδίδονται από εταιρείες ταχυμεταφορών:

Ποιο είναι το κόστος παράδοσης;
Το τέλος για την αποστολή εξαρτάται από την αξία της παραγγελίας που εκφράζεται σε πόντους, οι οποίοι απονέμονται για τα αγορασθέντα προϊόντα. Για αποστολές αξίας από 800 πόντους παραδίδουμε το δέμα σας δωρεάν. Για μια αποστολή κάτω από αυτό το όριο, το κόστος παράδοσης με courier είναι:
- courier - 2,99 EUR

Πώς μπορώ να πληρώσω για το πακέτο;
Μπορείτε να πληρώσετε τοις μετρητοίς κατά την παράδοση του εμπορεύματος.


προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι τα Προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι μερικές φορές, ακόμη και για λόγους πέρα ​​από τον έλεγχό μας, το Προϊόν μπορεί να αποδειχθεί ελαττωματικό.

WΠώς μπορώ να υποβάλω ένα παράπονο;

Τα παράπονα μπορούν να υποβληθούν: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ακόλουθη διεύθυνση: prouve.cy@prouve.global ή εγγράφως - στην περίπτωση αυτή, το παράπονο πρέπει να αποσταλεί στην διεύθυνση: Prouvé Cyprus - Kyriakou Matsi 21, 2373 Agios Dometios, Nicosia Cyprus.

Ποιοι είναι οι λόγοι, για τους οποίους μπορώ να υποβάλω παράπονα;
Μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε για τα εμπορεύματα όταν:- είναι ελαττωματικά,
- διαφέρουν από τα παραγγελθέντα προϊόντα,
- το παραγγελθέν προϊόν δεν παραδόθηκε.

Τι πρέπει να επισυνάπτεται στο παράπονο;
Για να βελτιώσουμε την διαδικασία επεξεργασίας των παραπόνων, σας παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στο παράπονο περί ελαττωματικών προϊόντων (εξαιρουμένων των παραπόνων λόγω έλλειψης παράδοσης των αγαθών), φωτογραφίες του ελαττωματικού Προϊόντος.

Ποιος καλύπτει το κόστος μιας αποστολής που περιέχει ένα ελαττωματικό προϊόν;
Η Prouvé δεν δέχεται απλήρωτες αποστολές (με αντικαταβολή). Άρα, παρακαλούμε να στείλετε το προϊόν που υπόκειται σε παράπονο με δικά σας έξοδα.

Σε περίπτωση που αναγνωριστεί το ορθόν του παραπόνου, η Prouvé επιστρέφει στον Εταίρο το αντίστοιχο κόστος αποστολής.
Ο Εταίρος μπορεί, εάν επιθυμεί, να λάβει το παραπάνω ποσό σε μετρητά ή να το διαθέσει στα Προϊόντα που θα επιλέξει.

Ποιος είναι ο χρόνος να χρειάζεται η Prouvé για να εξετάσει μια καταγγελία;
Προσπαθούμε να ελέγχουμε όλα τα παράπονα άμεσα.
Εάν το παράπονο υποβάλλεται από έναν Εταίρο, ο οποίος είναι καταναλωτής, τότε το παράπονο θα εξεταστεί το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της.
Εάν ο καταγγέλλων είναι εταίρος που δεν είναι καταναλωτής, τότε το παράπονο θα εξεταστεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την παραλαβή του από την Prouvé.
Θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για τυχόν στοιχεία που λείπουν στο έντυπο παραπόνου. Με αυτή την ειδοποίηση θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης του εντύπου παραπόνου .

Πότε μπορώ να επιστρέψω το προϊόν;
Ένας Εταίρος που είναι καταναλωτής έχει το δικαίωμα να αποσυρθεί από μια σύμβαση πωλήσεως εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των Προϊόντων χωρίς δικαιολόγηση.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Prouvé Cyprus στέλνοντας μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: prouve.cy@prouve.global, αποστολή με courier ή μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση:
Prouvé Cyprus - Kyriakou Matsi 21, 2373 Agios Dometios, Nicosia Cyprus.

Η επιστροφή των Προϊόντων πρέπει να γίνεται στην διεύθυνση:

Prouvé Cyprus - Kyriakou Matsi 21, 2373 Agios Dometios, Nicosia Cyprus.

Ποιος καλύπτει το κόστος της επιστροφής;
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή, εάν το επιστρεφόμενο προϊόν αντιστοιχεί στην παραγγελία.

Ποιες είναι οι προθεσμίες επιστροφής της πληρωμής;
Οι επιστροφές γίνονται αυτόματα με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την εξόφληση της παραγγελίας. Ο μέγιστος χρόνος πραγματοποίησης της επιστροφής είναι 14 ημέρες.