4 τρόποι για ένα λαμπερό μπάνιο

Στο κάθε μπάνιο εμφανίζονται βρωμιά, πέτρα, σαπούνι και νερό. Πώς να τα ξεφορτωθείτε αποτελεσματικά και γρήγορα; Εδώ είναι οι τέσσερις αποδεδειγμένοι τρόποι.

Υποθέτω ότι όλοι προτιμούν να περνούν το χρόνο τους στο μπάνιο λαμβάνοντας μια χαλαρωτική μπανιέρα ή ντους ή να κάνουν θεραπείες ομορφιάς από το τρίψιμο των επίμονων βρωμιά. Χρησιμοποιώντας τα σωστά μέσα, θα κάνετε το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό από υγιεινή, και έτσι ασφαλές.

Πώς να καθαρίσετε πρακτικά ολόκληρο το μπάνιο σε λίγα λεπτά;
Χρησιμοποιήστε το γενικό ψεκασμό μας για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των λουτρών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό σχεδόν ολόκληρου του δωματίου - μπανιέρα, νεροχύτη, μπιντέ, λεκάνη τουαλέτας, βρύσες και επιφάνειες δαπέδων και τοίχων. Περιέχει σύμπλεγμα stop murder, το οποίο προστατεύει τις καθαρισμένες επιφάνειες από την επανεπόθεση σκόνης. Είναι απλό και γρήγορο στη χρήση. Χάρη στη σύνθεση που δημιουργείται από τα γαλλικά έλαια, αφήνει το μπάνιο με ένα όμορφο άρωμα φρέσκου ρόδι, δαμάσκηνα, αμύγδαλα και άνθη κερασιού.

Πώς να απαλλαγείτε από ενοχλητικές ακαθαρσίες από την καμπίνα ντους;
Αν το μπάνιο σας είναι πέτρινο, το σαπούνι και το νερό διεισδύει στο ντους, φροντίστε να δοκιμάσετε το αρωματικό μας Spray για πλύσιμο καμπίνων ντους. Περιέχει ένα τύπο με βάση το γαλακτικό οξύ και το αλκοόλ, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά αυτό το ρύπο, αφήνοντας την καμπίνα καθαρή, χωρίς ραβδώσεις. Επίσης, μειώνει τον σχηματισμό ομίχλης και δημιουργεί μια μεμβράνη στην επιφάνεια για να αποτρέψει την εκ νέου εναπόθεση ρύπων και απολέπιση. Μπορείτε να το πλύνετε με γυάλινη ή ακρυλική καμπίνα ντους, πλακάκια τοίχου και δαπέδου, ντουζιέρες και πλαστικά στοιχεία των καμπίνων. Μυρίζει ζουμερά σμέουρα, αλόη, γλυκό καφέ και σανταλόξυλο.

Πώς να αφαιρέσετε την πέτρα και τη σκουριά;
Οι ματ επιφάνειες και οι επιφάνειες σκουριάς είναι το πρόβλημά σας; Προσέξτε για ένα παχύ ενεργό πηκτή για να αφαιρέσετε την πετρα και τη σκουριά, που καλύπτει σφικτά την καθαρισμένη επιφάνεια, αποκαθιστώντας τη λάμψη της. Προστατεύει επίσης από το σχηματισμό νέων κοιτασμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μπανιέρες, νιπτήρες, βρύσες, ντους, λεκάνες τουαλέτας καθώς και για δάπεδα και πλακάκια. Μυρίζει γλυκά φρούτα και φρέσκια ίριδα και ιβίσκο.

Πώς να καθαρίσετε την τουαλέτα χωρίς τη δυσάρεστη οσμή του χλωρίου;
Έχουμε επίσης μια αποτελεσματική λύση - Γαλάκτωμα καθαρισμού τουαλέτας, το οποίο δεν περιέχει μια σταγόνα χλωρίου. Η γρήγορη καθαρή φόρμουλα αφαιρεί αμέσως τις πιο δύσκολες βρωμιές από το μπολ τουαλέτας, το μπολ μπιντέ, καθώς και κεραμικούς νεροχύτες και δίσκους ντους. Οι σύγχρονες σιλικόνες και το φυσικό γαλακτικό οξύ εξασφαλίζουν τέλεια καθαριότητα και λάμψη. Λειτουργεί σε ζεστό και κρύο νερό. Το πήκτωμα δεν ρέει αμέσως από την καθαρισμένη επιφάνεια, αλλά το καλύπτει και επιτρέπει την ενεργό συστατικά για να λειτουργήσει. Μυρίζει ζουμερά φρούτα - βερίκοκο, ροδάκινο και φράουλες, καθώς και καρύδα και γλυκιά βανίλια.