Αφαίρεση μακιγιάζ - γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Η αφαίρεση μακιγιάζ είναι κάτι περισσότερο από το πλύσιμο του προσώπου με καλλυντικά. Αυτή η σύντομη επεξεργασία προετοιμάζει το δέρμα για νυχτερινή αναγέννηση, καθώς και για την υιοθέτηση καλλυντικών περιποίησης επιδερμίδας. Επομένως, ακόμα και αν είστε πολύ κουρασμένοι, μην ξεχάσετε αυτή τη σημαντική δραστηριότητα.

Χάρη στην αφαίρεση μακιγιάζ, μπορούμε να απαλλαγούμε όχι μόνο από πολύχρωμα καλλυντικά, αλλά και από σμήγμα, σκόνη, βακτήρια και άλλες ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στο δέρμα μας όλη την ημέρα. Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η διαδικασία; Ένα στρώμα μακιγιάζ που αφήνεται στο δέρμα μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία ανανέωσης. Τα υπολείμματα καλλυντικών μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό, φλεγμονή και ατέλειες, καθώς και ξηρό δέρμα. Η χροιά μας μπορεί να γίνει γκρίζα και ματ. Επιπλέον, το απρόσεκτο πλύσιμο του μακιγιάζ μπορεί να προκαλέσει ότι οι κρέμες που εφαρμόζονται στο δέρμα δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν πλήρως. Ας θυμηθούμε ότι το δέρμα ανανεώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου - καθαρισμένο καλά θα είναι σε θέση να αναγεννηθούν σωστά. Επομένως, η προσεκτική αφαίρεση μακιγιάζ για το πρόσωπο, το λαιμό και τη διάσπαση πρέπει να είναι καθημερινό, υποχρεωτικό σημείο φροντίδας προσώπου.

Ξέρετε ότι:

Ο ανακριβής καθαρισμός των μάσκαρα και των σκιών των ματιών μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό των ματιών και ερυθρότητα και οι βλεφαρίδες μπορεί να γίνουν πιο αδύναμες και εύθραυστες. Κατά την αφαίρεση, βεβαιωθείτε ότι δεν τρίβετε πολύ σκληρά με βαμβάκi εμποτισμένο σε υγρό και μην τεντώνετε το δέρμα γύρω τους.

Να είστε βέβαιος να το δοκιμάσετε!

Το πολυλειτουργικό μικροσκοπικό υγρό 3in1, το οποίο όχι μόνο απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ (ακόμη και το αδιάβροχο), αλλά φροντίζει εξίσου για το δέρμα. Εξαλείφει το σμήγμα και τις ακαθαρσίες, αποκαθιστά το κατάλληλο pH του δέρματος. Περιέχει ενεργά συστατικά που φροντίζουν για την κατάσταση του δέρματος και εξασφαλίζουν την ισορροπία της βακτηριακής χλωρίδας του δέρματος. Το εκχύλισμα μούρων Heal προσθέτει ζωτικότητα στο δέρμα και το άλας υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει, παρέχοντας σταθερότητα και ελαστικότητα. Η λεπτή φόρμουλα της είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου δέρματος.