Πώς να δημιουργήσετε τέλεια μυρωδιά;

Αγαπάτε υπέροχα αρώματα; Εάν ναι, είναι πιθανότατα να δημιουργήσετε την τέλεια σύνθεση αρωμάτων σας. Χάρη στα καινοτόμα μοριακά αρώματα μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Ποια είναι αυτά και πώς να τα χρησιμοποιήσετε;

Η επιθυμία να ξεχωρίσετε και να τονίσετε την προσωπικότητα, το ύφος και το χαρακτήρα σας με τη βοήθεια ενός μοναδικού αρώματος είναι το όνειρο πολλών από εμάς. Έχοντας αυτό υπόψη, δημιουργήθηκε η συλλογή μοριακών αρωμάτων, η οποία μπορεί να συνδυαστεί ελεύθερα και να δημιουργήσει μοναδικές συνθέσεις. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε εκατοντάδες αρώματα από 6 φιάλες - για διαφορετικές περιστάσεις, εποχές ή διάθεση.

Ποιο είναι το μυστικό των μοριακών αρωμάτων;
Σε κάθε φιάλη συνδυάσαμε τις παραδοσιακές νότες αρώματος με μοριακά σωματίδια. Η καρδιά της σύνθεσης είναι μια ενιαία, ισχυρή ηγετική νότα, και το μόριο είναι το υπόβαθρο της - μια αρωματική αύρα. Τα μόρια είναι καλλιτεχνικές ερμηνείες των εντυπώσεων που δημιουργούνται στο εργαστήριο. Τονίζουν τη μυρωδιά του αρώματος, τονώνουν την αίσθηση της όσφρησης και κατακτούν τη φυσική μυρωδιά του δέρματος.

Το μοριακό άρωμα έχει επίσης διαφορετική αρχιτεκτονική από τα παραδοσιακά. Η κυκλική τους δομή σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή ελεύθερα, να πειραματιστούν με αναλογίες, τη σειρά εφαρμογής και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν νέα αρώματα. Στην περίπτωση των παραδοσιακών αρωμάτων, η ανάμιξη αυτή δεν είναι εφικτή, διότι οποιαδήποτε ξένη νότα θα διαταράξει τη συνέπεια της σύνθεσης.

Πώς γίνεται;
Η δημιουργία του δικού σας αρώματος είναι πολύ απλή. Απλά συνδέστε μαζί δύο ή περισσότερα αρώματα. Επιλέξτε ένα από τα έξι μοριακά αρώματα που θα αποτελέσουν τη βάση σας και θα τα βάζετε στο δέρμα σας και στη συνέχεια προσθέστε ένα άλλο άρωμα σε αυτά. Το άρωμα θα αναπτυχθεί στο δέρμα με μεμονωμένο τρόπο.

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζει κανείς γι 'αυτά;
Σε κάθε φιάλη έχουμε κλείσει το άρωμα που αντανακλά τη δεδομένη μνήμη ή εντύπωση, για παράδειγμα μια βόλτα στο δάσος, αρωματικό κήπο ή διακοπές στη Μεσόγειο θάλασσα. Τα αρώματα περιέχουν έως και 20% των αρχικών γαλλικών ελαίων αρωμάτων από την Grasse, την παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Έχουν ξεχωριστό και χωρικό χαρακτήρα. Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες.