Πώς να κάνετε τα μάτια σας να λάμπουν;

Αν θέλετε να αλλάξετε το μακιγιάζ σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, απευθυνθείτε στο ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ MAGIC EYE STYLIST. Απλώστε το σε μια γραμμή που δημιουργήθηκε με μολύβι ή eyeliner και δείτε πώς αλλάζει τελείως ο χαρακτήρας του. Χάρη στα σωματίδια διαμαντιού, θα φωτίσετε το βλέμμα σας και θα προσθέσετε εκφραστικότητα σε αυτό.

 

Γιατί θα το λατρέψετε: για να έχετε ένα εντυπωσιακό, πολυδιάστατο εφέ με μία μόνο κίνηση. Όταν συνδυάζεται με το υγρό eyeliner Calligraphy ή το αδιάβροχο μολύβι ματιών stylist, μετατρέπει το φινίρισμα του μακιγιάζ σας από ματ σε αστραφτερό με ασημί κηλίδες. Κάνει την εμφάνιση πιο φωτεινή και πιο βαθιά.

Τι θα σας ενθουσιάσει: παρέχει ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, που διαρκεί για πολλές ώρες. Δεν μουτζουρώνει, δεν θρυμματίζεται και δεν τρίβεται από το βλέφαρο. Το μολύβι είναι ανθεκτικό στο νερό και στις καιρικές συνθήκες. Λειτουργεί τέλεια στη ζέστη και τη βροχή.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: τραβήξτε ομαλά μια γραμμή στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων - στη θέση του υγρού eyeliner της Calligraphy ή του αδιάβροχου μολυβιού για στυλίστα ματιών που έχετε εφαρμόσει προηγουμένως.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για αυτό: έχει μια εξαιρετικά απαλή φόρμουλα, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με ευαίσθητα μάτια και που φορούν φακούς επαφής.

 

Τι λένε οι χρήστες;

Το 100% των ερωτηθέντων* επιβεβαίωσε ότι το μολύβι προσφέρει πολλές δυνατότητες και είναι ιδανικό για τη δημιουργία τόσο του καθημερινού όσο και του βραδινού μακιγιάζ. Έχει κρεμώδη, βελούδινη υφή που απλώνεται ομαλά στο βλέφαρο.

* Με βάση ανεξάρτητες μελέτες εφαρμογής και χρήσης που πραγματοποιήθηκαν σε ομάδα 25 ατόμων.