Αγαπάμε να μαγειρεύουμε, να ψήνουμε, να τηγανίζουμε και να μαγειρεύουμε στον ατμό. Αγαπάμε και τις μυρωδιές, αλλά μόνο τις όμορφες. Ως εκ τούτου, ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα για εμάς είναι ο αφρός, χάρη στον οποίο από τα χέρια μας εξαφανίζονται οι δυσάρεστες μυρωδιές: σκόρδου, κρεμμυδιού, ψαριών, μπαγιάτικων λαχανικών, ζώων. Κάθε φορά που βουτάμε τα χέρια μας στον παχύ, κρεμώδη αφρό, απελευθερωνόμαστε από τις επίμονες οσμές για να απολαμβάνουμε τα αρώματα των νόστιμων πιάτων χωρίς εμπόδια.

Τι το κάνει να φροντίζει τόσο εξαιρετικά τα χέρια σας: χρησιμοποιούμε απαλά καθαριστικά. Μας ενδιαφέρει η σωστή ενυδάτωση και η απαλότητα των χεριών σας. Η ειδική φόρμουλα περιποίησης χεριών hand care που αναπτύξαμε συνδυάζει το εκχύλισμα βαμβακιού και τους πολυσακχαρίτες από το περουβιανό φυτό tara (Caesalpinia spinosa).

 

Τι θα σας εξασφαλίσει περισσότερη ασφάλεια: πριν αυτός ο αφρός βρεθεί στα  χέρια σας, υποβλήθηκε σε μια σειρά λεπτομερών εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δερματολογικής δοκιμής που επιβεβαιώνει την ανεκτικότητα του δέρματος σε αυτό. Τα αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούμε δεν περιέχουν αλλεργιογόνα, σύμφωνα με τα πρότυπα της IFRA (International Fragrance Association). Έχουμε φροντίσει για όλα αυτά, επειδή η ικανοποίησή σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς.

 

Τι ακόμη έχουμε φροντίσει: το φυσιολογικό pH του αφρού.

Τι θα σας εκπλήξει ευχάριστα σε αυτό: ο αφρός απομακρύνει αποτελεσματικά από το δέρμα τον αποχρωματισμό των λαχανικών και των φρούτων (τεύτλων, καρότων, μούρων).

 

Τι μοσχοβολάει τόσο όμορφα: φρέσκιες πράσινες νότες, λευκά άνθη και ζουμερά εσπεριδοειδή.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: περγαμόντο, λεμόνι, πράσινες νότες               

Νότα καρδιάς: τσάι, λευκά άνθη, φραγκοστάφυλο

Νότα βάθους: μόσχος, τριαντάφυλλο, γιασεμί