Γιατί θα το αγαπήσετε: για την ολοκληρωμένη δράση. Το τζελ καθαρίζει απαλά, παρέχει αποτελεσματική προστασία για τους βλεννογόνους και συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής βακτηριακής χλωρίδας και του σωστού pH των ευαίσθητων περιοχών. Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Δημιουργεί έναν απαλό αφρό που δεν ρέει από το δέρμα και διευκολύνει το ξύρισμα. Μαλακώνει τις τριχούλες και μειώνει την τάση για ερεθισμό μετά την αποτρίχωση.

Ποιο είναι το μυστικό μας:η εξαιρετικά απαλή φόρμουλα, βασισμένη σε ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, πλούσια σε ενεργά συστατικά που φροντίζουν τα ευαίσθητα σημεία του σώματος.
Το τζελ περιέχει εστέρες ξυλιτόλης με αντιβακτηριακές και αποσμητικές ιδιότητες και φυσικά πρεβιοτικά για την ενίσχυση του μικροβιώματος του δέρματος και την αποκατάσταση της ισορροπίας του. Το γαλακτικό οξύ και η βεταΐνη φροντίζουν για τη σωστή ενυδάτωση των βλεννογόνων, η αλλαντοΐνη αναπλάθει το δέρμα ενώ η πανθενόλη έχει καταπραϋντική δράση.

Τι μυρίζει τόσο όμορφα: διακριτική φρέζια και δροσερή θαλάσσια αύρα

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: πλύνετε την ευαίσθητη περιοχή με μια μικρή ποσότητα του καλλυντικού και ξεπλύνετε καλά με νερό. Για να ξυριστείτε - κάντε μασάζ με το τζελ μέχρι να σχηματιστεί λεπτός αφρός, ξυρίστε την ευαίσθητη περιοχή και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

Για τι άλλο είμαστε υπερήφανοι: το τζελ μας είναι υποαλλεργικό, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με ευαίσθητο δέρμα.
Έχει δοκιμαστεί υπό την επίβλεψη γυναικολόγου. Είναι κατάλληλο για γυναίκες και εφήβους άνω των 12 ετών.

Τι λένε οι χρήστες; Το 100% των ερωτηθέντων* επιβεβαίωσε ότι το τζελ ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. Όλες δήλωσαν ότι θα αγόραζαν αυτό το καλλυντικό και θα
το συνιστούσαν στις φίλες τους.