Γιατί θα το αγαπήσετε: για την τέλεια ανάδειξη των φρυδιών σας - τα σκουραίνει, εξομαλύνει το χρώμα και τα πειθαρχεί. Καθορίζει το ιδανικό τους σχήμα για πολλές ώρες. Το τζελ είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και την υψηλή υγρασία, οπότε λειτουργεί τέλεια σε ζεστό καιρό και υπό βροχή. Δεν κολλάει τις τριχούλες, δεν θρυμματίζεται, δεν μουτζουρώνει και δεν ξεθωριάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τι θα σας ενθουσιάσει: η μοναδική σύνθεση με βαμβακέλαιο, έλαιο μακαντέμια και καστορέλαιο, κερί carnauba καθώς και το δραστικό συστατικό - υδρολυτικό χαρουπιού και δέντρου σόγιας. Ως αποτέλεσμα, το τζελ βελτιώνει την κατάσταση των φρυδιών, τα δυναμώνει και τα εμποδίζει να πέσουν. Κάνει τις τρίχες πιο ελαστικές και εύκαμπτες. Τα θρέφει και τα αναζωογονεί, τα ενυδατώνει και τα λειαίνει

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε: χάρη στο άνετο, μαλακό βουρτσάκι, μπορείτε να απλώσετε με ακρίβεια το τζελ στη γραμμή των φρυδιών, χτενίζοντας και διαμορφώνοντάς τα εύκολα.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι για να απλώσετε το τζελ στα φρύδια σας, δίνοντάς τους το επιθυμητό χρώμα και σχήμα. Αφήστε το να στεγνώσει

ΥΠΟΔΕΙΞΗ : επιλέξτε μια απόχρωση που είναι πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Αν έχετε ανοιχτόχρωμο πλαίσιο ματιών - επιλέξτε μια απόχρωση του ανοιχτού καφετί, αν είναι πιο σκούρο - σκούρο καφετί.