Πώς μπορούμε να φροντίσουμε για την υγιή καθαριότητα των χεριών μας;

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγεί κανείς από τα μικρόβια είναι η συχνή πλύση των χεριών. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει έναν κρεμώδη αφρό με αντιβακτηριακές ιδιότητες.

 Σε έναν πυκνό αφρό χρησιμοποιήσαμε πολύ ήπιους καθαριστικούς παράγοντες. Προστατεύουν το δέρμα από την απώλεια του λιπιδικού προστατευτικού φραγμού, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και μαλακώνουν. Αυτό το αρωματικό καλλυντικό καθαρίζει αποτελεσματικά, προστατεύει και φροντίζει το απαλό δέρμα των χεριών, αφήνοντάς το υγιεινά καθαρό. Το πλύσιμο των χεριών σας γίνεται ένα ευχάριστο καθημερινό τελετουργικό.

Φροντίζει εξαιρετικά τα χέρια σας:

σε πυκνό αφρό χρησιμοποιήσαμε πολύ ήπιους καθαριστικούς παράγοντες. Προστατεύουν το δέρμα από την απώλεια του λιπιδικού προστατευτικού φραγμού, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και μαλακώνουν. Βασισμένη σε φυσικά αντιβακτηριακά συστατικά, η σύνθεση clean & care συνδυάζει το σύμπλεγμα WHITESENSE (από ευαίσθητα λευκά άνθη, τριαντάφυλλο, γιασεμί και μαργαρίτες), το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την τραχύτητα του δέρματος ,με το αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό εκχύλισμα Rosa centifolia.

 

Τι θα σας εξασφαλίσει επιπρόσθετη ασφάλειαπριν φτάσει αυτός ο αφρός στα χέρια σας, έχει υποβληθεί σε μια σειρά λεπτομερών εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δερματολογικής εξέτασης, η οποία  επιβεβαιώνει την ανοχή του δέρματος. Η υποαλλεργική φόρμουλα φροντίζει τα χέρια και δεν προκαλεί υπερευαισθησία ή αλλεργίες.  Τι θα σας εκπλήξει ευχάριστα:ο αφρός έχει ουδέτερο για το δέρμα PH, έτσι βοηθά στη μείωση της ξηροδερμίας.  Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία:ζουμερό μήλο και αχλάδι, λεπτό κρίνο και φρέσκες νότες μπαμπού 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος