Πώς θα κάνετε τον καθαρισμό πιο φιλικό προς το περιβάλλον;

Αν αναζητάτε ένα προϊόν που καθαρίζει διάφορες επιφάνειες γρήγορα και χωρίς κόπο, επιλέξτε το ΤΖΕΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Home&Living Green, το οποίο περιέχει έως και 96% φυσικά συστατικά. Με τη βοήθειά του θα ξεφορτωθείτε τη βρωμιά σε λίγα λεπτά και θα αποκαταστήσετε τέλεια καθαριότητα σε ολόκληρο το σπίτι σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ:
Ρίξτε 1 καπάκι (35 ml) τζελ σε 5 λίτρα ζεστού νερού. Καθαρίστε την επιφάνεια με μια καλώς στιμμένη σφουγγαρίστρα ή ένα πανί και αφήστε την να στεγνώσει (το αραιωμένο τζελ δεν χρειάζεται ξέπλυμα). Για πολύ βρώμικες επιφάνειες, καθαρίστε τις επιφάνειες με αδιάλυτο τζελ, απλωμένο σε ένα σφουγγάρι ή πανί και ξεπλύνετε καλά με νερό.

Για τι θα το αγαπήσετε:
για την πολυλειτουργικότητά του. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους από διάφορες επιφάνειες χωρίς να αφήνει ραβδώσεις ενώ χάρη στο εκχύλισμα σταφυλιού και τη
γλυκερίνη, τους χαρίζει απαλή λάμψη.
Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:
Για τον καθαρισμό όλων των πλενόμενων επιφανειών, κεραμικών, πλαστικών, λακαρισμένων, πλαστικοποιημένων, MDF, πλακιδίων, τερακότας, πέτρας, πλακών δαπέδου και τοίχου. Θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα κατά τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών.
Τι σας εξασφαλίζει πρόσθετη ασφάλεια:
τα αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούμε είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα - σύμφωνα με τα πρότυπα της IFRA (Internati onal Fragrance Associati on).
Τι μυρίζει τόσο ωραία:
μυρωδάτο θυμάρι, ευκάλυπτος, φρέσκες νότες ανθών και γλυκάνισος.