Πώς θα καθαρίσετε το λουτρό σας γρήγορα και σε αρμονία με τη φύση;

Είναι ένας από τους χώρους που πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα να διατηρείται καθαρός. Γι’ αυτό τον λόγο το πολυλειτουργικό μας ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΝΤΟΥΣ της σειράς Home&Living Green είναι ένα απαραίτητο προϊόν, με το οποίο μπορείτε να καθαρίσετε το λουτρό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς περιέχει έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ:
ψεκάστε το στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και περιμένετε περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα υγρό πανί ή ξεπλύνετε με νερό.

Για τι θα το αγαπήσετε:
για το ότι χάρη στη σύνθεσή του που βασίζεται στο φυσικό γαλακτικό οξύ, αφαιρεί αστραπιαία τους ρύπους, τις επικαθίσεις σαπουνιού και τα άλατα. Εξασφαλίζει τέλειο καθαρισμό και λάμψη. Δεν αφήνει ραβδώσεις και υγρές κηλίδες. Περιέχει αναστολέα διάβρωσης για την προστασία των επιφανειών από ζημιές.
Τι θα σας ενθουσιάσει:
Όλα τα επιφανειοδραστικά μέσα βασίζονται σε φυσικά συστατικά και είναι πλήρως βιοδιασπώμενα. Έτσι, μπορεί να είναι κανείς βέβαιος ότι δεν βλάπτει το περιβάλλον κατά
τον καθαρισμό.
Τι μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό:
εξαρτήματα μπάνιου, καμπίνες ντους, κεραμικά πλακάκια, μπανιέρες και λοιπό εξοπλισμό υγιεινής.
Τι μυρίζει τόσο ωραία:
φρέσκες νότες αέρα, κόκκινα φρούτα, λευκά άνθη, ζουμερό αχλάδι και σανταλόξυλο.