Πώς να τονίσω τα χείλη σε γαλλικό στυλ;

Αξέχαστη κομψότητα με λίγη χαλάρωση, φρεσκάδα και λάμψη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι οι γυναίκες της Γαλλίας μπορούν να δώσουν έμφαση στην ομορφιά τους με το make-up, διατηρώντας ταυτόχρονα μια φυσική εμφάνιση. Ένα από τα μυστικά τους είναι το κραγιόν. Το χρησιμοποιούν ανεξάρτητα από την ηλικία και ξέρουν πώς να προσθέτουν στυλ και θηλυκότητα σε αυτό. Αυτή είναι η βάση του μακιγιάζ τους - κάθε μέρα και για ειδικές περιστάσεις. Με το MATTE STYLIST LIP PENCIL, το νέο μας ματ κραγιόν σε μολύβι, θα δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ χειλιών σε γαλλικά στυλ. Ανακαλύψτε τις δύο μοναδικές αποχρώσεις της - κομψή και απαλή Powder Pink και ένα θηλυκό και δελεαστικό αισθησιακό κόκκινο.

Γιατί να το αγαπήσετε: χάρη στην ελαφριά και πολύ χρωματισμένη φόρμουλά της, μπορείτε εύκολα να κάνετε τέλειο μακιγιάζ στα χείλη. Το ματ κραγιόν σε ένα μολύβι καλύπτει τέλεια και γεμίζει με ακρίβεια τα χείλη με έντονο χρώμα.

Τι θα σας ευχαριστήσει: ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές ώρες, παρέχοντας ένα κομψό, σατέν φινίρισμα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: μετακινήστε το ραβδί και χρωματίστε ομαλά τα χείλη σας. Ένα στρώμα κραγιόν είναι αρκετό για να έχει το τέλειο αποτέλεσμα. Το κραγιόν είναι κατάλληλο για την εφαρμογή και δεν απαιτεί να το ξύσετε.

Τι άλλο αξίζει να μάθετε γι 'αυτο: το ματ κραγιόν σε ένα χρωματιστό μολύβι έχει εμπλουτιστεί με φυτικά έλαια, συμπεριλαμβανομένων από σύκα φραγκοσυκιές και κηπευτικά κεριά - Carnauba και Candelilla, τα οποία εμποδίζουν την απώλεια νερού από την επιδερμίδα, βελτιώνουν την ενυδάτωση και την απαλότητα των χειλιών. Τα προστατεύει επίσης από τις αρνητικές επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων.

Τι θα σας δώσει επιπλέον ασφάλεια: μια εξαιρετικά ήπια φόρμουλα. Είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.