Ένα eyeliner τέλειας επικάλυψης με ειδικά επιλεγμένο πινελάκι, δίνει την δυνατότητα δημιουργίας μιας τέλειας γραμμής με καλλιγραφική ακρίβεια. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζει μόνιμο μακιγιάζ για έως και 12 ώρες. Η απαλή του φόρμουλα είναι ιδανική για άτομα με ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

Πως το χρησιμοποιούμε; Χρησιμοποιήστε το πινελάκι για να σχεδιάσετε μια λεπτή γραμμή στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων. Περιμένετε λίγο μέχρι να στεγνώσει το καλλυντικό.

Πώς θα δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή στο βλέφαρο;

Εάν ονειρεύεστε μια διαχρονική και απίστευτα αποτελεσματική γραμμή στο βλέφαρο, χρησιμοποιήστε το ΥΓΡΟ EYELINER μας. Χάρη σε αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε με καλλιγραφική ακρίβεια μια εξαιρετικά ακριβή, ομοιόμορφη γραμμή - ακριβώς όπως ένας αληθινός καλλιτέχνης. Θα μπορείτε να απολαύσετε άψογο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ για έως και 12 ώρες.

Για τι θα το αγαπήσετε: για την αδιάβροχη σύνθεση, την ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και στο σμήγμα. Λειτουργεί εξαιρετικά κατά τη διάρκεια της ζέστης ή της βροχής. Η ειδικά σχεδιασμένη του φόρμουλα αποτρέπει το μουτζούρωμα και το στάξιμο της γραμμής από το βλέφαρο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες επιτρέπει την δημιουργία μια τέλειας γραμμής χωρίς μουτζούρες και διάκενα, η οποία δεν θαμπώνει και δεν αλλάζει την έντασή της καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τι θα σας ενθουσιάσει: το μαλακό πινελάκι με εύκαμπτες τρίχες του κατάλληλου πάχους και μήκους, που επιτρέπει την εύκολη και ακριβή εφαρμογή. Με αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε τόσο λεπτές όσο και παχύτερες γραμμές. Χάρη σε έναν ειδικό εφαρμοστή, θα κάνετε λήψη της σωστής ποσότητας μάζας ώστε με ένα τράβηγμα να δημιουργήσετε μια εκφραστική γραμμή σε 

ολόκληρο το βλέφαρο.

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για το προϊόν: το eyeliner έχει ελεγχθεί υπό την επίβλεψη οφθαλμίατρου. Κατέχει μια εξαιρετικά λεπτή, άοσμη φόρμουλα, ιδανική για άτομα με ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής. Ενώ το μαλακό πινελάκι του δεν ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων.

Πως το χρησιμοποιούμε; Χρησιμοποιήστε το πινελάκι για να σχεδιάσετε μια λεπτή γραμμή στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων. Περιμένετε λίγο μέχρι να στεγνώσει το καλλυντικό.