Πώς να κάνετε το βλέμμα ξεχωριστό;

Εάν θέλετε το μακιγιάζ σας να αποκτήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα και  στην εμφάνιση να γοητεύσει, βάλτε μια γραμμή στα βλέφαρά σας. Διευρύνει τέλεια τα μάτια και τονίζει τη γραμμή των βλεφαρίδων και ταυτόχρονα είναι πολύ θηλυκή! Eίναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, επιλέξτε το WATERPROOF EYE SHADOW PEN. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέλεια, ομαλή γραμμή σε έντονο χρώμα.

Για τι θα το αγαπήσετε: για την βελούδινη, κρεμώδη και μαλακή υφή, ιδανικό για ευαίσθητα βλέφαρα. Το μολύβι είναι πολύ χρωματισμένο και το χρώμα του δεν αλλάζει ή ξεθωριάζει, φαίνεται φρέσκο όλη την ημέρα.

Τι θα σας ενθουσιάσει: το μολύβι είναι ανθεκτικό στο νερό και στις καιρικές συνθήκες. Ιδανικό για ζεστό και βροχερό καιρό. Δεν μουτζουρώνει, δεν θρυμματίζεται ή αντανακλά στο βλέφαρο. Παρέχει άψογο μακιγιάζ - έως και 12 ώρες.

Αυτό είναι ένα ιδανικό καλλυντικό για ενεργές γυναίκες.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: βγάλτε το καπάκι και σχεδιάστε μια γραμμή με μικρές κινήσεις. Το βολικό, αυτόματο μολύβι είναι εύκολο να εφαρμοστεί και χάρη στην ενσωματωμένη ξύστρα θα το διατηρείτε πάντα στη βέλτιστη ευκρίνεια.

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε: το μολύβι εξετάστηκε υπό την επίβλεψη ενός οφθαλμίατρου. Έχει μια λεπτή, χωρίς άρωμα φόρμουλα, έτσι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από άτομα με ευαίσθητα μάτια και φορώντας φακούς επαφής.