Πώς να επισημάνετε τέλεια τα φρύδια:

 

Εκφραστικά, φυσικά φρύδια, όχι μόνο μεγεθύνουν οπτικά τα μάτια, αλλά δίνουν επίσης τον χαρακτήρα του προσώπου και ενισχύουν τα χαρακτηριστικά του. Χάρη στο WATERPROOF EYEBROW STYLIST PENCIL με βελούδινη, κρεμώδη συνοχή, θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για πολλές ώρες. Το μολύβι έχει μια βούρτσα και μια καμπύλη άκρη που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε εύκολα τα φρύδια σας σε λίγα λεπτά.

Γιατι θα το αγαπήσετε: για μια ειδική γραφίδα και μια άνετη βούρτσα. Η τριγωνική γραφίδα επιτρέπει την ακριβή και ομοιόμορφη εφαρμογή. Γεμίζει τέλεια τις κοιλότητες μεταξύ των τριχών, τονίζει το τόξο και σηματοδοτεί το σχήμα του. Και η βούρτσα χτενίζει και τακτοποιεί τέλεια τα φρύδια.

Τι θα σας ενθουσιάσει: το μολύβι είναι ανθεκτικό στο νερό και τις καιρικές συνθήκες. Λειτουργεί υπέροχα τόσο σε ζεστό όσο και σε βροχερό καιρό. Είναι ανθεκτικό στις μουτζούρες, δεν θρυμματίζεται, δεν κολλάει τα φρύδια και δεν αφήνει κομμάτια. Χάρη στον  υψηλό χρωματισμό, καλύπτει τέλεια τα φρύδια με χρώμα. Παρέχει μακροχρόνιο, φυσικό αποτέλεσμα στιλ - ακόμη και για 12 ώρες

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: βουρτσίστε τα φρύδια σας με την βούρτσα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το καπάκι και υπογραμμίστε τις σύντομες πινελιές για να διαμορφώσετε και να τις ολοκληρώσετε, δίνοντάς τους το επιθυμητό σχήμα. Τέλος, εφαρμόστε ξανά τη βούρτσα για να αφαιρέσετε τυχόν περίσσεια μολυβιού και τακτοποιήστε τα φρύδια σας.

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε: η λεπτή φόρμουλά του είναι κατάλληλη για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.