Πώς να έχετε όμορφα χείλη κάθε μέρα;

Λεία, μαλακά και ενυδατωμένα, φαίνονται εξαιρετικά, αλλά το δέρμα στα χείλη σας είναι απαλό και λεπτό, γι 'αυτό πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα για να τα κρατάτε υγιή. Το Natural Lip Balm λειτουργεί ολοκληρωτικά - φροντίζει για αυτά, προστατεύει και βελτιώνει την κατάστασή τους οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Γιατί θα το αγαπήσετε: γιατί τα χείλη σας φαίνονται φυσικά όμορφα. Χάρη στην πλούσια φόρμουλα του, το βάλσαμο τα ενυδατώνει τέλεια και αναζωογονεί, αποκαθιστώντας την απαλότητα και την απαλότητα τους. Τους εμποδίζει να σπάσουν και να στεγνώσουν. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ανακουφίζει τα χείλη και μειώνει την ορατότητα του νεκρού δέρματος.

Τι θα σας ευχαριστήσει: αποτελεσματική φροντίδα και προστασία. Το βάλσαμο περιέχει πεπόνι, καστορέλαιο, λάδι kukui και jojoba, σόγια και κερί candelilla και βούτυρο Shea. Αυτή η σύνθεση των φυσικών συστατικών βοηθά στην αποκατάσταση των χειλιών σας σε υγιή εμφάνιση και παρέχει προστασία από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, ο άνεμος, ο παγετός, η βρωμιά και ο κλιματισμός.

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε: το βάλσαμο είναι εξαιρετικά λεπτό, ιδανικό για τη φροντίδα για ξηρά, ευαίσθητα και ερεθισμένα χείλη. Είναι κατάλληλο για γυναίκες, άνδρες και παιδιά άνω των 3 ετών.

Αυτό που θα σας κάνει να μην το αντικαταστήσετε με κανέναν άλλο: μια ευχάριστη συνέπεια που καθιστά εύκολη την τήξη και την εξάπλωση. Παραμένει στα χείλη σας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αφήνει ένα κολλώδες στρώμα και μυρίζει καλά σαν ένα δροσιστικό πεπόνι.