Πώς να φροντίζετε τα ρούχα σας ενώ πλένετε;

Παρέχουμε πολλές πληροφορίες για τον εαυτό μας με την ενδυμασία μας και τα καθαρά και αρωματικά ρούχα επηρεάζουν όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε αλλά και την ευημερία μας. Επομένως, εάν θέλετε να φαίνονται σαν καινούρια και όμορφα, μυρωδατα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιήστε το αρωματισμένο κοντίσιονερ για το πλύσιμο των υφασμάτων, το οποίο φροντίζει για τις ίνες και κάνει τα υφάσματα εξαιρετικά απαλά, ελαφρά, εύκαμπτα και αφράτα. Οι πρωτεΐνες σιταριού που περιέχονται σε αυτό προστατεύουν αποτελεσματικά τα χρώματα από το ξεθώριασμα και το λευκό από το γκρίζο χρώμα.

Γιατί θα το αγαπήσετε:

Για τη διατήρηση της νέας φόρμουλας, η οποία προστατεύει ενεργά τις ίνες κατά το πλύσιμο και το στέγνωμα, τους εμποδίζει να βλάψουν, να παραμορφωθούν, καθώς και ρωγμές των εκτυπώσεων σε μπλουζάκια. Τα υφάσματα φαίνονται σαν να πλένονται μισό συχνά.

Τι θα σας ενθουσιάσει:

Ενα άρωμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο - έως και 24 εβδομάδες! Τα έλαια αρωμάτων είναι ενθυλακωμένα σε ειδικές μικροκάψουλες HD Active Life που απελευθερώνουν ένα υπέροχο άρωμα - ακόμη και χωρίς τρίψιμο.

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία:

Μια σύνθεση λουλουδιού-ξύλου φτιαγμένη από γαλλικά αρωματικά έλαια, στην οποία συνδυάσαμε το λεπτό γιασεμί, το τροπικό ylang-ylang και το εξωτικό άρωμα του νερού καρύδας με αισθησιακό μόσχο, αλόη βέρα, τριανταφυλλιά και πικάντικες αποχρώσεις του σανταλόξυλου.

Δείτε πόσο εύκολο είναι στην χρήση:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τη σωστή ποσότητα κοντίσιονερ στο τελευταίο ξέβγαλμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο για πλύσιμο στο μηχάνημα όσο και στο χέρι, για όλα τα είδη υφασμάτων και όλα τα χρώματα.

Τι θα σας εξασφαλίσει περισσότερη ασφάλεια:

Το μαλακτικό έχει υποβληθεί σε πολλές λεπτομερείς δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των δερματολογικών δοκιμών που επιβεβαιώνουν την ανοχή του δέρματος.