Πώς να φροντίσετε τα αθλητικά ρούχα;

Εάν ασκείστε τακτικά και δεν μπορείτε να φανταστείτε μια εβδομάδα χωρίς εκπαίδευση, σίγουρα φοράτε λειτουργικά ρούχα. Γνωρίζουμε ότι απαιτεί ιδιαίτερο καθαρισμό και φροντίδα για να διατηρήσει τις ιδιότητές του για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι 'αυτό δημιουργήσαμε το υγρό για την πλύση των αθλητικών ενδυμάτων. Όχι μόνο απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά, αλλά προστατεύει επίσης τη δομή και το χρώμα του υφάσματος. Χρησιμοποιήσαμε σε αυτό μια καινοτόμο τεχνολογία που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες μυρωδιές, οι οποίες θα σας προσφέρουν μια ευχάριστη φρεσκάδα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Γιατί να το αγαπήσετε: δεν καθαρίζει μόνο τέλεια, αλλά αναζωογονεί τα αθλητικά ρούχα και προστατεύει τις ιδιότητές τους. Είναι ασφαλές για όλους τους τύπους λειτουργικών υφασμάτων. Τα διατηρεί σαν καινούργια.

Τι θα σας ευχαριστήσει: ο τύπος που εξουδετερώνει τις οσμές. Χάρη σε αυτά και τα αρωματικά έλαια, που περικλείονται σε ειδικές κάψουλες, η μυρωδιά του ιδρώτα εξουδετερώνεται αποτελεσματικά όχι μόνο κατά το πλύσιμο, αλλά και όταν φοράει τα ρούχα, εξασφαλίζοντας μια μακρόχρονη αίσθηση φρεσκάδας.

Τι μυρίζει τόσο όμορφα: μια σύνθεση που δημιουργήθηκε από τα αυθεντικά γαλλικά αρωματικά έλαια με αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, έντονο πράσινο άρωμα από βιολετί φύλλα, ώριμο τριαντάφυλλο και λεπτό κρίνο της κοιλάδας. Είναι απολύτως συμπληρωμένα από βαλσάμικο ξύλο κέδρου, νότες από κεχριμπάρι και αισθησιακό μόσχο.

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των θερμαινόμενων ενδυμάτων για διάφορους σκοπούς - αθλητικά, μεμβράνη, αδιάβροχα ή βαμβακερά. Εάν τα ρούχα που πρόκειται να καθαριστούν απαιτούν εμποτισμό, χρησιμοποιήστε κατάλληλο εμποτιστικό για λειτουργικό ρουχισμό, το ρίχνετε στο θάλαμο ξεπλύματος. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή ρούχων.