Πώς να φροντίζετε τα μαλλιά σας; Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά μας κάνουν να νιώθουμε ελκυστικά. Γι’ αυτό αξίζει να χρησιμοποιούμε ένα μαλακτικό που θα μας επιτρέψει να απολαμβάνουμε καθημερινά την τέλεια εμφάνισή τους. Το DAILY HAIR CONDITIONER REPAIR & PROTECT για τα κανονικά, ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά περιέχει επιλεγμένα συστατικά που αναζωογονούν και αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά. Το Keracyn TM, ένα ενεργό συστατικό που λαμβάνεται από την αγκινάρα, προστατεύει από τις αρνητικές επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού φωτός. Βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση και την ζωτικότητα των μαλλιών και φροντίζει για την λάμψη τους. Το εκχύλισμα φύλλων μπαμπού προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών και το θαλασσινό νερό από τα βάθη της γης τα ανανεώνει και τα δυναμώνει.

Ποιο είναι το μυστικό μας: ένα σύμπλεγμα από 7 φυτικά έλαια, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α, D και Ε, που ενυδατώνει και αναζωογονεί αποτελεσματικά τα μαλλιά.
Γιατί θα το αγαπήσετε: για την ελαφριά φόρμουλα η οποία δεν επιβαρύνει τα μαλλιά καθώς και για τα δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά, που είναι ανθεκτικότερα σε εξωτερικούς παράγοντες, λιγότερο ευαίσθητα και πιο ευκολοχτένιστα.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και τρίψτε το απαλά. Μετά από λίγο, ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε
μαζί με το Hair Shampoo Rebuilding & Protection.
Τι μυρίζει τόσο όμορφα: φραγκοστάφυλο, περγαμόντο, τριαντάφυλλο, κρίνο της κοιλάδας, βρύα, μόσχος και ξύλοκέδρου, τα οποία δημιουργούν μια αρωματική
σύνθεση που θα αγαπήσετε και οι δυο.