Πώς να κάνετε τα παράθυρα καθαρά σαν κρύσταλλο; Σκοπεύετε να ξεφορτωθείτε τη βρωμιά από γυαλί, καθρέφτες και άλλες γυάλινες επιφάνειες γρήγορα, αποτελεσματικά και αβίαστα; Τελειώστε μια χρονοβόρα πλύση, ξεχάστε τις ενοχλητικές ραβδώσεις. Τώρα ο καθαρισμός ακόμη και τέτοιων προβληματικών χώρων μπορεί να είναι μια ευχαρίστηση.

GLASS AND MIRROR SPRAY

είναι εύκολο να εξαπλωθεί στην επιφάνεια και να αφαιρέσει με ασφάλεια όλες τις ακαθαρσίες, συμπεριλαμβανομένων λίπος, αιθάλη και σκόνη. Χάρη στην περιεκτικότητα σε αλκοόλ εξατμίζεται γρήγορα, χωρίς να αφήνει ίχνη ή λεκέδες. Δείτε πόσο εύκολο είναι να φροντίσετε τις γυάλινες επιφάνειες στο σπίτι σας και να απολαύσετε την καθαρότητά τους.

Ποιο είναι το μυστικό μας:  το σπρέι περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν καλά την καθαρισμένη επιφάνεια και συνδέουν μαζί τα σωματίδια βρωμιάς, διασφαλίζοντας ότι σε λίγα λεπτά, να αφαιρούνται τυχόν ακαθαρσίες από το γυαλί και τους καθρέφτες, συμπεριλαμβανομένων των ενοχλητικών ίχνων λιπαρών χεριών. Χάρη στην περιεκτικότητα σε αλκοόλ εξατμίζεται πολύ γρήγορα από την επιφάνεια, χωρίς να αφήνει ίχνη.

Σε ποιες επιφάνειες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: παράθυρα και κουφώματα, παράθυρα αυτοκινήτων, παράθυρα σε καμπίνες ντους, καθρέφτες, κρύσταλλα, γυάλινες αποχρώσεις. Για έγχρωμο, χρωματισμένο και βαμμένο γυαλί, συμπεριλαμβανομένης της βιτρό. Το συνιστούμε επίσης για πλαστικό και πλεξιγκλάς.

Τι μυρίζει τόσο όμορφα: ζουμερά φρούτα, λουλουδένιές νότες και αισθησιακό μόσχο.

Δείτε πόσο απλό είναι να το χρησιμοποιήσετε: ψεκάστε μια μικρή ποσότητα στην καθαρισμένη επιφάνεια (από απόσταση περίπου 15 cm) και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Ποτέ μην αφήνετε το γυαλί να στεγνώσει τελείως.