Οι μουντζούρες και τα δακτυλικά αποτυπώματα που απομένουν σε οθόνες και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί να είναι ενοχλητικές όχι μόνο σε μια ηλιόλουστη μέρα. Εμφανίζονται από το πουθενά, με την παραμικρή επαφή. Είναι δύσκολο να απολαύσης μια ταινία, είναι ένα ελάττωμα σε ένα πρόσφατα καθαρισμένο δωμάτιο. Εμάς όμως δεν μας αρέσει να μας χαλούν την διάθεσή μας τα μικροπράγματα. Γι ‘αυτό σχεδιάσαμε το SCREEN & INOX STEEL SMART SPRAY Θα κάνει τον καθαρισμό γρήγορο και ασφαλές, αλλά το πιο σημαντικό θα εμποδίσει νέους λεκέδες.
 

Γιατί θα το αγαπήσετε: δεν αφήνει σημάδια και ραβδώσεις στης καθαρισμένες επιφάνειες.

Σε ποιες επιφάνειες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: οθόνες υπολογιστών, οθόνες τηλεόρασης, πλάσμα, LCD, LED και άλλες οθόνες, τηλεχειριστήρια, κινητά τηλέφωνα και πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Συνιστάται επίσης για συσκευές καθαρισμού από χάλυβα INOX. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο για τις ματ και τις λαμπερές επιφάνειες.

Ποιο είναι το μυστικό μας: ο ψεκασμός σχηματίζει μια ηλεκτροστατική επικάλυψη στην επιφάνεια, εμποδίζοντας ξανά τη συσσώρευση σκόνης.

Τι μυρίζει τόσο όμορφα: ζουμερά εσπεριδοειδή, γιασεμί, γλυκιά βανίλια, σανταλόξυλο.

Συνιστώμενα εξαρτήματα αντικατάστασης: κλασικός ψεκαστήρας

Δείτε πόσο απλό είναι: ψεκάστε μια μικρή ποσότητα υγρού σε ένα πανί μικροϊνών και απλώστε το στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Σκουπίστε, και αυτό είναι.