Μια απαλά φωτισμένη, λαμπερή επιδερμίδα είναι το τέλειο φινιρίσμα του καθημερινού σας μακιγιάζ. Για να προσθέσετε λίγη φυσική λάμψη, χρησιμοποιήστε το PURE NATURAL HIGHLIGHTER Τραβήξτε απαλά στα μέρη του προσώπου που θέλετε να τονίσετε: κατά μήκος των άκρων των ζυγωματικών, της γέφυρας της μύτης, των εσωτερικών γωνιών των ματιών και κάτω από τα φρύδια και θα δείτε αμέσως το πρόσωπό σας να αποκτά μια φρέσκια, λαμπερή εμφάνιση. Ένα άγγιγμα του NATURAL HIGHLIGHTER που εφαρμόζεται κάτω από τα φρύδια θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, ενώ η εξάπλωσή του γύρω από το τόξο του κυπρίνος, ακριβώς πάνω από τη γραμμή του άνω χείλους, θα μεγεθύνει και θα ενισχύσει οπτικά τα χείλη σας.

 

Γιατί θα το αγαπήσετε: για τον τέλειο φωτισμό του μακιγιάζ σας και για την ενίσχυση του. Τα σωματίδια του NATURAL HIGHLIGHTER, τα οποία έχουν μια λεπτή ανακλαστική ποιότητα, είναι πολύ λεπτές και μετά την εφαρμογή τους στο δέρμα σχηματίζουν ένα ομοιόμορφο στρώμα που κάνει τη χροιά σας να λάμψει.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: μέσω κατάλληλης ταξινόμησης HIGHLIGHTER μπορούμε να αποκτήσουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Απαλή εφαρμογή με το πινέλο θα παρέχει φυσικό φωτισμό, δίδοντας αποτελέσματα υγιές, ξεκούραστο δέρμα. Μια πιο ισχυρή εφαρμογήθα σας επιτρέψει να πάρετε πιο λαμπερή χροιά.

Τι θα σας κάνει να μην θέλετε να το ανταλλάξετε για οποιοδήποτε άλλο: Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και συνδυάζεται τέλεια με την επιδερμίδα. Χάρη στον υποαλλεργικό τύπο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμη και άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για αυτό: Αλεσμένο και απαλό για το δέρμα NATURAL HIGHLIGHTER έχει πολλές λειτουργίες - όχι μόνο φωτίζει και διαμορφώνει το πρόσωπο, αλλά και εξομαλύνει και ενεργοποιεί το θαμπό δέρμα. Εξασφαλίζει φινίρισμα μακιγιάζ για πολλές ώρες. Η συμπαγής, κομψή θήκη καθρέφτη σας επιτρέπει να κάνετε διορθώσεις μακιγιάζ οποτεδήποτε οπουδήποτε.

Ποιο είναι το μυστικό μας: αποτελείται από το ΦΥΣΙΚΟ ΡΟΖ, BRONZE και ILLUMINATOR, θα βρείτε ένα φυσικό μαλακτικό και προστατευτικό αποτέλεσμα. Παρέχει στο δέρμα ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, προστατεύοντάς το από την απώλεια νερού και τη διείσδυση επιβλαβών ουσιών από το περιβάλλον. Χάρη σε αυτόν τα προϊόντα έχουν επίσης ένα ενυδατικό αποτέλεσμα.