Για να δώσετε στο πρόσωπό σας το επιθυμητό σχήμα και να το κάνετε πιο οπτικά λεπτό, χρησιμοποιήστε το δικό μας PURE NATURAL BRONZER Είναι απόλυτα χρωματισμένο, γεγονός που εξασφαλίζει την τέλεια ανάδειξη επιλεγμένων τμημάτων του προσώπου διατηρώντας παράλληλα ένα ελαφρύ τύπο του καλλυντικού. Θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα περιγράμματα του προσώπου σας, επισημαίνοντας τα στοιχεία και καλύπτοντας τυχόν ελλείψεις.

Γιατί θα το αγαπήσετε: Για να δώσετε στο πρόσωπό σας την όμορφη απόχρωση. Τα μικρά σωματίδια του ΝATURAL BRONZER συνδυάζεται τέλεια με την επιδερμίδα, ενισχύοντας την και εξαλείφοντας μικρές ατέλειες.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Χρησιμοποιήστε ματ για το περίγραμμα του προσώπου ΝATURAL BRONZER. Επιλέξτε ένα από τις δύο αποχρώσεις: warm brown (1) ή cool brown (2), ανάλογα με την επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε BRONZER σε εκείνα τα μέρη του προσώπου που θέλετε να μοντελοποιήσετε, όπως ένα οβάλ πρόσωπο, κάτω από τα ζυγωματικά, Φτερούγες μύτης.
Τι θα σας κάνει να μην θέλετε να το ανταλλάξετε για οποιοδήποτε άλλο: είναι ελαφρύ και πολύ λεπτό, που εγγυάται εξαιρετική ανθεκτικότητα στο μακιγιάζ, δεν τρίβεται και δεν αλλάζει χρώμα. Η υποαλλεργική φόρμουλα είναι επίσης κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα και η ευχάριστη και βελούδινη υφή της εξασφαλίζει την άνεση της χρήσης. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για αυτό: Το Τοποθετήσαμε σε ένα , κομψό κουτάκι με καθρεφτάκι έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να το έχετε μαζί σας.
 Ποιο είναι το μυστικό μας: αποτελείται από το ΦΥΣΙΚΟ ΡΟΖ, BRONZE και ILLUMINATOR, θα βρείτε ένα φυσικό μαλακτικό και προστατευτικό αποτέλεσμα. Παρέχει στο δέρμα ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, προστατεύοντάς το από την απώλεια νερού και τη διείσδυση επιβλαβών ουσιών από το περιβάλλον. Χάρη σε αυτόν τα προϊόντα έχουν επίσης ένα ενυδατικό αποτέλεσμα