Ένα ρούζ στα μάγουλα είναι το τελευταίο άγγιγμα του τέλειου μακιγιάζ σε εκδοχή nude. Σας κάνει να φαίνεστε νέοι και να αποπνέετε μια γοητεία. Αξίζει πάντα να το έχεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει η μέρα. Και αν αποφασίσετε για μια αυθόρμητη νύχτα μετά την εργασία, μια αφή του PURE NATURAL BLUSH στα μάγουλά σας θα σας φέρει αμέσως την φρεσκάδα ! Θα σας βοηθήσει επίσης να περιγράψετε το πρόσωπό σας και ο ελαφρύς, υποαλλεργικός τύπος του, που δεν επιβαρύνει το δέρμα, θα είναι επίσης κατάλληλος για άτομα με ευαίσθητο δέρμα επιρρεπή σε αλλεργίες. Λόγω του υψηλού κορεσμού των χρωστικών, χρειάζεται μόνο να προσθέσετε ένα κομμάτι αυτού του προϊόντος για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

 

Γιατί θα το αγαπήσετε: για την τόνωση της φυσικής σας ενέργειας και τη ζωτικότητα και το εκπληκτικό αποτέλεσμα του λαμπερού και φρέσκου δέρματος.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Για να έχετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα, επιλέξτε μια απόχρωση που είναι περισσότερο παρόμοια με τη δική σας φυσικά κοκκινωπά μάγουλα. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ρουζ σε μια βούρτσα και διανείμετε τα μάγουλα σας, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις, σκουπίστε τα εξωτερικά περιγράμματα του εφαρμοσμένου προϊόντος. Προσπαθήστε να το τοποθετήσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε το μεγαλύτερο μέρος του ρουζ να παραμένει στα ζυγωματικά.

Τι θα σας ευχαριστήσει: εξαιρετικά ομαλή, βελούδινη συνοχή η οποία επιτρέπει μια βολική εφαρμογή και εξασφαλίζει αντοχή για πολλές ώρες.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για αυτό: έχουμε επιλέξει δύο ματ απόχρωσης για να σας δώσουμε ακριβώς το αποτέλεσμα που σκοπεύατε να πάρετε. Θυμηθείτε ότι το ΦΥΣΙΚΟ ΡΟΖ σε απόχρωση ροδακινιάς (1 - coral) δίνει στη χροιά σας μοναδική φρεσκάδα, ενώ η σκιά ροζ (2-dusty rose) αναβιώνει το χρώμα του δέρματος και αναζωογονεί οπτικά το δέρμα

Ποιο είναι το μυστικό μας: αποτελείται από το ΦΥΣΙΚΟ ΡΟΖ, BRONZE και ILLUMINATOR, θα βρείτε ένα φυσικό μαλακτικό και προστατευτικό αποτέλεσμα. Παρέχει στο δέρμα ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, προστατεύοντάς το από την απώλεια νερού και τη διείσδυση επιβλαβών ουσιών από το περιβάλλον. Χάρη σε αυτόν τα προϊόντα έχουν επίσης ένα ενυδατικό αποτέλεσμα.