Λίγα βουρτσίσματα της μάσκαρας στις άνω και κάτω βλεφαρίδες και είστε έτοιμοι! Ο μινιμαλισμός στο μακιγιάζ είναι μια αντανάκλαση της έμφυτης αυτοπεποίθησής σας. Ωστόσο, αξίζει να γίνετε φίλοι με καλλυντικά που έχουν πλούσια σύνθεση. Επιλέξτε αυτά που όχι μόνο θα ωραιοποιήσουν, αλλά θα ενδυναμώσουν εντατικά, θα αναγεννηθούν και θα παράσχουν ενεργά συστατικά, τα οποία θα κάνουν ακόμα και το μινιμαλιστικό μακιγιάζ. Ένα από τα προϊόντα που θα αποτελέσει μόνιμη προσθήκη στο μακιγιάζ σας είναι το LONG & STRONG LASHES CC MASCARA 2 in 1 COLOUR & CONDITIONER Θα ενισχύσει τέλεια τα μάτια σας, με αποτέλεσμα τις εξαιρετικά επιμήκεις και πυκνές βλεφαρίδες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η μάσκαρα μας θα φροντίσει επίσης τις βλεφαρίδες σας από μέσα προς τα έξω, επηρεάζοντάς τις ενεργά καθ ‚όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για μια μάσκαρα και conditioner σε ένα.

Γιατί θα το αγαπήσετε: Για την ορατή βελτίωση της κατάστασης των βλεφαρίδων σας: μειωμένη ευθραυστότητα και αυξημένη ανθεκτικότητα. Οι βλεφαρίδες θα γίνουν παχύτερες και ισχυρότερες.

Τι θα σας ευχαριστήσει η ελαφριά, κρεμώδη υφή με λαμπερό βαθύ μαύρο φινίρισμα και μια εξαιρετικά σωστή, ακριβή, βούρτσα σιλικόνης που τέλεια απομακρύνει τις βλεφαρίδες. Χάρη σε αυτό, η εφαρμογή του προϊόντος ακόμη και στις πιο μικρές τρίχες δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, και οι βλεφαρίδες σας θα είναι εξαιρετικά επιμηκυνμένες, θα επικεντρωθούν φλερτάροντας και θα αποκτήσουν εξαιρετικό όγκο.

Τι θα σας παράσχει πρόσθετη ασφάλεια: υποαλλεργικό, ήπιο τύπο συνιστάται επίσης για κυρίες με ευαίσθητα μάτια και φορώντας φακούς επαφής. Φροντήσαμε επίσης για δοκιμές υπό την επίβλεψη οφθαλμιάτρου.

Ποιο είναι το μυστικό μας: Εξαιρετικά πλούσιος τύπος που περιέχει: οι λαστιχένιες μαστίχες ενεργούν εκτεταμένα από το αειθαλές δέντρο της Pistacia lentiscus. φυσικό, ευέλικτο, συστατικό ενεργό KERANUTRI™, το οποίο αυξάνει τη διάμετρο, την ελαστικότητα και τη δύναμη των βλεφαρίδων, μειώνει την ευθραυστότητα τους και επιπλέον εξομαλύνει.Ενισχύει τόσο βλαβερές όσο και υγιείς βλεφαρίδες. αναφέρεται ως „υγρός χρυσός”, την ενίσχυση του αργανέλαιου.

Τι θα σας κάνει να μην θέλετε να το ανταλλάξετε για οποιοδήποτε άλλο: την άνεση κατά την εφαρμογή, καθώς και αφαίρεση μακιγιάζ. LENGTHENING AND STRENGTHENING MASCARA Το EYELASH δεν κολλά και δεν επιβαρύνει τις βλεφαρίδες, και χάρη στα κεριά ανθεκτικά σε υψηλή θερμοκρασία - δεν μολύνει και δεν καταρρέει. Δεν αναπηδά στα βλέφαρα και τα μάγουλα, αφήνοντας τις βλεφαρίδες απαλές και ανθεκτικές. Παρέχει μακροχρόνια επίδραση και άψογο μακιγιάζ για πολλές ώρες.