Η σκόνη στα έπιπλα σας φαίνεται να εμφανίζεται αμέσως μετά όταν καθαρίσετε; Είναι πιθανό επειδή οι ξύλινες και ελασματοποιημένες επιφάνειες προσελκύουν μικροσκοπικά κομμάτια βρωμιάς. Ψάχνοντας για μια λύση, δημιουργήσαμε το FURNITURE CREAM SPRAY που καθαρίζει τέλεια και ρυθμίζει την επιφάνεια του επίπλου, προστατεύοντάς την από την υγρασία και αφήνοντας ένα αντιστατικό στρώμα για να αποφευχθεί η δημιουργία σκόνης. Το αβοκάντο και το έλαιο ρυζιού καθώς και το κερί καρναούβας φροντίζουν τα έπιπλά σας, χαρίζοντάς του μια ελαφριά λάμψη. Μια μοναδική αρωματική σύνθεση που αποτελείται από πεύκο της Σιβηρίας, περγαμόντο και πατσουλί θα γεμίσει το σπίτι σας με ένα ευχάριστο άρωμα από αειθαλές δάσος.


Γιατί θα το αγαπήσετε: συνδυάζει τις ιδιότητες ενός λεπτού, κρεμώδους γαλακτώματος με την ευκολία ενός ψεκασμού. Απλά ψεκάστε την επιφάνεια και σκουπίστε με ένα στεγνό, απαλό πανί

Τι θα σας ευχαριστήσει: προσθήκη φυσικού κηρού καρναούβης και γαλάκτωμα με έλαιο αβοκάντο και έλαιο ρυζιού κάνει τα έπιπλά σας απαλά, και το χρώμα τους ανανεώνεται. Ξεχάστε τις ραβδώσεις και λεκέδες!

Τι καθαρίζετε: ξύλινα έπιπλα βερνικωμένα, έπιπλα προστατευμένα με διάφορα μέσα: αντίκες, καπλαμά, κερωμένα, λαδωμένα και φτιαγμένα από ξύλινα υλικά (φύλλο αλουμινίου).

Τι μυρίζει τόσο όμορφα: φρέσκες βελόνες από πεύκο της Σιβηρίας, πράσινη βρύα, ροζ πιπέρι και αισθησιακό μόσχο.

Συνιστώμενα εξαρτήματα αντικατάστασης: κλασικός ψεκαστήρας