Πώς να προετοιμαστείτε για την γενική καθαριότητα;

 Με το υγρό μας στο χέρι, θα συμμαζέψετε γρήγορα το άμεσο περιβάλλον σας, για να μην αναφέρουμε τον γενικό καθαρισμό.

 Θα φροντίσετε με αυτό όχι μόνο το εσωτερικό αλλά και χώρους γύρω από το σπίτι σας. Θα καθαρίσετε  κιόσκια, μπαλκόνια, γκαράζ, θα τακτοποιήσετε τις προσόψεις και θα φροντίζετε τους χώρους δουλειάς του σπιτιού σας. Θα επιμεληθείτε της κατάστασης των επιφανειών και θα αφαιρέσετε όλες τις επίμονες βρωμιές. Γιατί θα το αγαπήσετε:για την δύναμη και την αποτελεσματικότητά του. Από δω και στο εξής, με ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού, θα μεταμορφώνετε τους κοντινούς περιβάλλοντες χώρους του σπιτιού σας. Με την σωστή δοσολογία του υγρού θα προσαρμόσετε την ισχύ του στις ανάγκες σας. Το πλύσιμο θα γίνει γρηγορότερο και θα αφαιρέσετε δίχως κόπο: γράσο, κερί, λεκέδες, έλαια, εναποθέσεις και ακαθαρσίες από όλες τις πολύ βρώμικες επιφένειες.

 Τι θα σας ενθουσιάσει:

απομακρύνει αποτελεσματικά την βρωμιά, ακόμα και σε κρύο νερό.

 Ποιο είναι το μυστικό μας:

Η φόρμουλα extremely effective συνδυάζει ιδιότητες πλύσης και απολίπανσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υγρό άφοβα σε επιφάνειες σκληρές και ανθεκτικές σε αλκαλικά μέσα. Τι άλλο φροντίσαμε:για τα πρόσθετα συστατικά τα οποία μειώνουν τον ρυθμό επέκτασης της διάβρωσης Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία:φρέσκο ​​άνθος πορτοκαλιού, λεπτά λευκά άνθη, τριαντάφυλλο, αρωματικό σανταλόξυλο Τι μπορείτε να πλύνετε: πρακτικά οτιδήποτε, απροστάτευτες και σκληρές επιφάνειες: πετρώματα, τερακότα, λινέλαιο, κεραμίδια, στέγες, μπαλκόνια, βεράντες, μεταλλικές επιφάνειες. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε βρώμικα ρούχα και ταπετσαρίες.

Zobacz, jak prosty jest w użyciu: płyn możesz stosować do zmywania powierzchni lub do prania.

Zmywanie powierzchni:

- Lekkie zabrudzenia: dodaj 10 ml płynu na 1L wody.

- Standardowe zabrudzenia: dodaj 25 ml płynu na 1L wody.

- W przypadku trudnych do usunięcia zabrudzeń: dodaj 50 ml płynu na 1L wody.

Pranie: dodaj 10 ml płynu na 1l wody.

 

W przypadku uporczywych i bardzo silnych zabrudzeń stosować w rozcieńczeniu 1:1.

 Jeśli masz wątpliwości czy nie uszkodzi czyszczonej powierzchni, sprawdź wcześniej jego działanie w nieeksponowanym miejscu.

 

Pobierz arkusz składników

Pobierz etykietę produktu