Πώς να προετοιμαστείτε για την γενική καθαριότητα;

 Με το υγρό μας στο χέρι, θα συμμαζέψετε γρήγορα το άμεσο περιβάλλον σας, για να μην αναφέρουμε τον γενικό καθαρισμό.

 DIRT BUSTER

Θα φροντίσετε με αυτό όχι μόνο το εσωτερικό αλλά και χώρους γύρω από το σπίτι σας. Θα καθαρίσετε  κιόσκια, μπαλκόνια, γκαράζ, θα τακτοποιήσετε τις προσόψεις και θα φροντίζετε τους χώρους δουλειάς του σπιτιού σας. Θα επιμεληθείτε της κατάστασης των επιφανειών και θα αφαιρέσετε όλες τις επίμονες βρωμιές. Γιατί θα το αγαπήσετε:για την δύναμη και την αποτελεσματικότητά του. Από δω και στο εξής, με ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού, θα μεταμορφώνετε τους κοντινούς περιβάλλοντες χώρους του σπιτιού σας. Με την σωστή δοσολογία του υγρού θα προσαρμόσετε την ισχύ του στις ανάγκες σας. Το πλύσιμο θα γίνει γρηγορότερο και θα αφαιρέσετε δίχως κόπο: γράσο, κερί, λεκέδες, έλαια, εναποθέσεις και ακαθαρσίες από όλες τις πολύ βρώμικες επιφένειες.

 Τι θα σας ενθουσιάσει:

απομακρύνει αποτελεσματικά την βρωμιά, ακόμα και σε κρύο νερό.

 Ποιο είναι το μυστικό μας:

Η φόρμουλα extremely effective συνδυάζει ιδιότητες πλύσης και απολίπανσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υγρό άφοβα σε επιφάνειες σκληρές και ανθεκτικές σε αλκαλικά μέσα. Τι άλλο φροντίσαμε:για τα πρόσθετα συστατικά τα οποία μειώνουν τον ρυθμό επέκτασης της διάβρωσης Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία:φρέσκο ​​άνθος πορτοκαλιού, λεπτά λευκά άνθη, τριαντάφυλλο, αρωματικό σανταλόξυλο Τι μπορείτε να πλύνετε: πρακτικά οτιδήποτε, απροστάτευτες και σκληρές επιφάνειες: πετρώματα, τερακότα, λινέλαιο, κεραμίδια, στέγες, μπαλκόνια, βεράντες, μεταλλικές επιφάνειες. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε βρώμικα ρούχα και ταπετσαρίες.

Δείτε πόσο εύκολο είναι στη χρήση: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υγρό για να καθαρίσετε επιφάνειες ή να πλύνετε ρούχα.

Καθαρισμός επιφάνειας:

- Ελαφριά βρωμιά: προσθέστε 10 ml υγρού ανά 1 λίτρο νερού.

- Τυπική βρωμιά: προσθέστε 25 ml υγρού ανά 1 λίτρο νερού.

- Για ακαθαρσίες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν: προσθέστε 50 ml υγρού ανά 1 λίτρο νερού.

Πλύσιμο: Προσθέστε 10 ml υγρού σε 1 λίτρο νερό.

 

Σε περίπτωση επίμονης και πολύ ισχυρής βρωμιάς, χρησιμοποιήστε αραίωση 1:1.

Εάν έχετε αμφιβολίες εάν θα βλάψει την επιφάνεια που καθαρίζεται, ελέγξτε εκ των προτέρων τη λειτουργία της σε μη εκτεθειμένο μέρος.

 

Pobierz arkusz składników

Pobierz etykietę produktu