Ξέρατε ότι ο προσεκτικός καθαρισμός του χώρου ανάμεσα στα πλακάκια μπορεί να αναζωογονήσει το εσωτερικό του σπιτιού σας ακόμα και κατά μερικά χρόνια; Έτσι, εάν έχετε στα μελλοντικά σας σχέδια μια ανακαίνιση του διαμερίσματός σας, μπορείτε να αρχίσετε από σήμερα! Αυτό το παχύ ζελ καθαρίζει, απολιπαίνει και λαμπρύνει όμορφα τον χώρο ανάμεσα στα πλακάκια, όμως ταυτόχρονα είναι απαλό για τα ίδια τα πλακάκια, δεν αποχρωματίζει και δεν ξεπλένει τους αρμούς. Μετά από μία τέτοια  ανανέωση, τα πλακάκια μοιάζουν σχεδόν σαν καινούργια.

 

Πού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε λευκούς και έγχρωμους συνδέσμους σε τζάμια, τερακότα, πέτρα, μάρμαρο και μωσαϊκά, με εξωτερικά και εσωτερικά πλακίδια, στο πάτωμα και στον τοίχο (λόγω της πυκνής του σύστασης, το ζελ δεν ρέει αμέσως από τις κάθετες επιφάνειες).

 

Συνιστώμενα ανταλλακτικά αξεσουάρ: άνετο flip-top

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: κασμίρι, βούτυρο shea, τριαντάφυλλο, καρύδα και βανίλια κρεμ.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: κασμίρι          

Νότα καρδιάς: ορχιδέα, ίρις, τραιντάφυλλο, κέδρος    

Νότα βάθους: κρεμώδης βανίλια, φυστίκι, καρύδα, βούτυρο shea

 

Δείτε πόσο έυκολο στην χρήση είναι: απλώστε το ζελ ομοιόμορφα στην επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί, περιμένετε λίγα λεπτά και σκουπίστε την επιφάνεια με ένα σφουγγάρι ή με μία βούρτσα. Κατόπιν ξεπλύνετε με νερό ή σκουπίστε με ένα υγρό πανάκι. Εάν κάποια σημεία  χρειάζονται περαιτέρω περιποίηση μετά τον καθαρισμό, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα

 

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το ζελ έχει πολλά δραστικά συστατικά. Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν θα βλάψει την επιφάνεια που επιθυμείτε να καθαρίσετε, ελέγξτε πιο πρίν την λειτουργία του ζελ σε κάποιο μη φανερό σημείο της επιφάνειας, πχ. πίσω από κάποιο έπιπλο. Σε καμμία περίπτωση μην χρησιμοποιέιτε το ζελ αυτό σε σμάλτινες επιφάνειες.

 

Φροντίσαμε να μην εμπεριέχει στην σύστασή του: χλώριο και λευκαντικές ουσίες.

 

Δρα τόσο αποτελεσματικά διότι περιέχει [συστατικά]:

<5% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% φωσφονικά, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος