Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε στα χαλιά σας σπιτικό SPA; Εάν θέλετε να διατηρηθεί το όμορφο χρώμα και η υφή τους, δεν είναι αρκετή η τακτική χρήση ηλεκτρικής σκούπας και το κανονικό πλύσιμο. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ένα μοναδικό σαμπουάν που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του υγρού πλύσης με τα καλλυντικά συστατικά για την  φροντίδα των πιο ευαίσθητων ινών. Ο παχύς, ενεργός αφρός εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες και αφαιρεί με ακρίβεια ακόμη και παλιούς λεκέδες. Τα καταφέρνει εξαιρετικά με τους λεκέδες και επαναφέρει τις παραμορφωμένες ίνες. Επαναφέρει στα χαλιά την φρεσκάδα, την απαλότητα και την αφράτη υφή. Επιπλέον, προστατεύει τις ίνες από νέες βρωμιές.

Τι θα σας εκπλήξει ευχάριστα: είναι απαλό για τα χρώματα. Ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενες πλύσεις με το σαμπουάν, εκείνα διατηρούν την φυσική τους γκάμα χρωμάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα ακόμη και σε πλουσίως διακοσμημένα και πολύχρωμα χαλιά.

Θα σας εξασφαλίσει επιπρόσθετη ασφάλεια: αρωματικά έλαια χωρίς αλλεργιογόνα σύμφωνα με τα πρότυπα της IFRA (International Fragrance Association), κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν στο σπίτι σας  υπάρχουν μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα.

Πού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε χαλιά από φυσικές και συνθετικές ίνες, σε χαλιά πατώματος, τοίχου και μπάνιου, σε επενδύσεις δαπέδων από φυσικές και τεχνητές ίνες, σε ταπετσαρίες (και σε ταπετσαρίες  αυτοκινήτου).

 

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: ζουμερά εσπεριδοειδή, φύλλα βιολέτας, αισθησιακή βανίλια και βρύα δρυός.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: μανταρίνι, περγαμόντο, φύλλα βιολέτας        

Νότα καρδιάς: γιασεμί, κέδρος 

Νότα βάθους: βρύα δρυός, βανίλια, χρυσοπώγων ζιζανιοειδής

Δείτε πόσο έυκολο στην χρήση είναι: πρώτα σκουπίστε προσεκτικά με την ηλεκτρική σκούπα ή ξεσκονίστε καλά το χαλί ή την ταπετσαρία. Διαλύστε 150 ml (3 μεζούρες) υγρού σε 1 λίτρο νερού. Βουτήξτε ένα σφουγγάρι στο διάλυμα και στίψτε το αρκετές φορές ώστε να δημιουργήσετε έναν παχύ αφρό. Απλώστε ομοιόμορφα τον αφρό πάνω από την επιφάνεια που έχετε ξεσκονίσει, φροντίζοντας να μην πάρει πολύ υγρό. Εάν χυθεί παραπάνω  νερό, μπορείτε να το συλλέξετε με ένα πανί μικροϊνών. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει. Μετά το στέγνωμα, το σαμπουάν μετατρέπεται σε σκόνη, την οποία πρέπει να συλλέξετε με την ηλεκτρική σκούπα

 

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το σαμπουάν έχει πολλά δραστικά συστατικά. Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν θα βλάψει την επιφάνεια που επιθυμείτε να καθαρίσετε, ελέγξτε πιο πρίν την λειτουργία του σαμπουάν σε κάποιο μη φανερό σημείο της επιφάνειας. Βεβαιωθείτε ότι το σφουγγάρι που χρησιμοποιείτε δεν χρωματίζει την επιφάνεια.

 

Είναι τόσο καταπληκτικό διότι εμπεριέχει [συστατικά]: <5% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% EDTA και τα άλατά της, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του σαμπουάν  είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του σαμπουάν μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος