Το όμορφο, βαθύ μαύρο λειτουργεί σαν μαγνήτης. Προσελκύει ματιές γεμάτες θαυμασμό, αλλά και όλα τα χνούδια και τα σωματίδια σκόνης. Η σκόνη που κατακάθενται στις ίνες και η πέτρα από το σκληρό νερό κάνουν τα μαύρα χρώματα να χάσουν το βάθος τους ενώ τα σκούρα υφάσματα ξεθωριάζουν και σβήνουν. Για να καταπολεμήσουμε αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε ένα ζελ που εμποδίζει την επανασυσσώρευση βρωμιών και αποθέσεων από την πέτρα του νερού στις ίνες. Προστατεύει το ύφασμα από την απώλεια του χρώματος, δεν αφήνει άσχημες ραβδώσεις και λεκέδες. Φροντίζει ιδιαίτερα το βάθος και την ένταση των μαύρων και σκούρων χρωμάτων.

Τι θα σας παράσχει πρόσθετη ασφάλεια: η φόρμουλα black protect.

Τι θα σας ενθουσιάσει: η συμπυκνωμένη φόρμουλά του. Ως εκ τούτου,  δρα αποτελεσματικά και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο ράφι ενώ  διαρκεί για πολύ καιρό.

Ποιο είναι το μυστικό μας: η φόρμουλα με ενεργά ένζυμα καθιστά το ζελ  εξαιρετικό ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες (από 20°C). Και όπως καλά ξέρετε, το πλύσιμο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι επωφελές όχι μόνο για τα ρούχα σας, αλλά και για τα οικονομικά σας.

Για ποια υφάσματα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: το ζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη υφασμάτων, για όλα τα σκούρα χρώματα και τα μαύρα, για ανδρικά και γυναικεία ρούχα.

Πώς μυρίζει το μαύρο: αγαπάμε να παίζουμε με τα αρώματα, γι 'αυτό ζητήσαμε από τους δημιουργούς που συνεργάζονται μαζί μας να δημιουργήσουν μια σύνθεση εμπνευσμένη από την κομψότητα του μαύρου. Μας μάγεψαν με ένα αισθησιακό νοκτούρνο, συνδυάζοντας κλασικές νότες τριαντάφυλλου και μιγκέ με ζεστούς τονισμούς μόσχου.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: εσπεριδοειδή, αλδεΰδες        

Νότα καρδιάς: μαύρο τριαντάφυλλο, μιγκέ

Νότα βάθους: ξύλινες νότες, άμβρα, μόσχος

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για τα μαύρα ρούχα σας: στο ξέπλυμα χρησιμοποιήστε το αρωματισμένο ζελ μας, με τις εξαιρετικές αντιστατικές ιδιότητες, για να μαλακώσετε τα υφάσματα.

 

Δρά τόσο τέλεια διότι περιέχει [συστατικά]: 5-15% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% σαπούνια, <5% φωσφονικά, <5% EDTA και τα άλατά τους, ένζυμα, αρωματική σύνθεση (Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Limonene, Butylphenyl Μεθυλοπροπιονικό), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος