Πόσες αποχρώσεις του λευκού γνωρίζετε; Η χιονάτη λευκότητα του βαμβακιού, το κρεμώδες άσπρο της δαντέλας, το μαργαριταρένιο λευκό του σατέν,  το γαλακτώδες άσπροτου μεταξιού ... Κάθε μικρή απόχρωση, κάθε διάθλαση φωτός είναι σημαντική. Εμείς βλέπουμε απόλυτα την διαφορά μεταξύ του χιονάτου λευκού ενός πουκάμισου και του λευκού αλαβάστρου ενός φορέματος. Γι 'αυτό η φόρμουλα του ζελ πλυσίματός μας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει όλες τις αποχρώσεις του λευκού, όχι μόνο του χιονάτου. Τα κρατάει σε άψογη καθαρότητα, αποτρέπει τη γκριζάρισμα και δεν αφήνει ραβδώσεις. Αναζωογονεί εξαιρετικά τα ανοιχτά χρώματα, αφήνοντας τα πλυμμένα ρούχα φρέσκα και υπέροχα αρωματικά.

Τι θα σας δώσει περισσότερη ασφάλεια: το ζελ δεν περιέχει οπτικά λευκαντικά, επομένως είναι ασφαλές για όλες τις αποχρώσεις του λευκού και δεν προκαλεί σκούρυνση των ευαίσθητων υφασμάτων.

Τι θα σας ενθουσιάσει: η συμπυκνωμένη φόρμουλά του. Ως εκ τούτου,  δρα αποτελεσματικά και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο ράφι ενώ  διαρκεί για πολύ καιρό.

Ποιο είναι το μυστικό μας: μια φόρμουλα με ενεργά ένζυμα καθιστά το ζελ εξαιρετικό ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες (από 20°C). Και όπως γνωρίζετε, το πλύσιμο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι επωφελές όχι μόνο για τα ρούχα σας, αλλά και για τα οικονομικά σας.

 

Τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους άνδρες:  καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην βλέπετε όλες τις αποχρώσεις του λευκού. Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να τα διακρίνετε όλα. Το υγρό μας θα το κάνει αυτό για εσάς με τέλειο τρόπο.

Σε ποια υφάσματα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: το ζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη υφασμάτων και για όλα τα ανοιχτά  χρώματα και τα λευκά, για ανδρικά και γυναικεία ρούχα.

Πώς μυρίζει η λευκότητα: αγαπάμε να παίζουμε με τα αρώματα, γι 'αυτό ζητήσαμε από τους δημιουργούς που συνεργάζονται μαζί μας να δημιουργήσουν μια σύνθεση εμπνευσμένη από το λευκό. Συνέδεσαν δεξιοτεχνικά την δύναμη των λευκών λουλουδιών με την απαλότητα του βαμβακιού και την δροσερή έμφαση των νιφάδων χιονιού.

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: νιφάδα χιονιού, μήλο, βιολέτα, εσπεριδοειδή        

Νότα καρδιάς: γοασεμί, τραιντάφυλλο, βαμβάκι        

Νότα βάθους: μόσχος, κέδρος, νότες πούδρας

Δρά τόσο αποτελεσματικά διότι περιέχει: [συστατικά] : 5-15% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% σαπούνια, <5% φωσφονικά, <5% EDTA και τα άλατά τους, ένζυμα, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος