Σε λιγάκι θα ανακαλύψετε πόσο απαλό και ελαφρύ μπορεί να είναι ένα ύφασμα. Θα νιώσετε πόσο ευχάριστα και ήπια τυλίγει το δέρμα σας. Θα γνωρίσετε μια νέα διάσταση αφρότητας χωρίς στατικό ηλεκτρισμό. Θα αγαπήσετε το όμορφο, μακράς διαρκείας άρωμα με φυσικά έλαια, το οποίο δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τους γάλλους δασκάλους της αρωματοποιίας. Και το αιώνιο πρόβλημα του ποιος θα απλώσει τα ρούχα θα περάσει στην ιστορία.

Τι θα σας εξασφαλίσει περισσότερη ασφάλεια: προτού αυτό το ζελ βρεθεί στα χέρια σας, υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης της δερματολογικής δοκιμής που επιβεβαιώνει την ανοχή του δέρματος σε αυτό.

Ποιο είναι το μυστικό μας: εμπλουτίσαμε το ζελ μας με φυσικά έλαια.

Σε ποια υφάσματα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: το αρωματικό ζελ  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους υφασμάτων και για όλα τα χρώματα, για ανδρικά και γυναικεία ρούχα.

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: το αισθησιακό άρωμα του ζελ αποτελεί μια επιστροφή στις καλύτερες παραδόσεις της γαλλικής αρωματοποιίας. Η  πλούσια ανθοδέσμης ενισχύθηκε από το βαλσαμικό άρωμα του σανταλόξυλου και του μόσχου. Χρωστάει την φρεσκάδα και την ελαφρότητά του στις δονητικές νότες του μανταρινιού της Σικελίας. Πρόκειται απλά για ομορφιά στην καθαρή της μορφή.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: γαρδένια, μανταρίνι, ylang-ylang        

Νότα καρδιάς: γιασεμί, τουμπερόζα, πορτοκαλανθός,

Νότα βάθους: σανταλόξυλο, μόσχος, νότες πούδρας

Δείτε πόσο εύκολο στην χρήση είναι: για την δοσολόγηση του ζελ χρησιμοποιήστε την μεζούρα στο καπάκι.

 

Πλύσιμο στο πλυντήριο (4,5 kg ρούχων): εάν ενδιαφέρεστε για ένα φυσιολογικό μαλάκωμα, ρίξτε 35 ml ζελ στο δοσόμετρο, εάν θέλετε έντονο μαλάκωμα βάλτε 55 ml.

Πλύση στο χέρι: προσθέστε 35 ml σε μία λεκάνη με νερό, προσπαθήστε να μην χύνετε το ζελ απευθείας επάνω στα υφάσματα.

 

Μαλακώνει τόσο τέλεια διότι περιέχει [συστατικά]: <5% κατιονικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% EDTA i μαζί με τα άλατα, αρωματική σύνθεση, (Benzyl salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. 

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος