Ο καθαρισμός της τουαλέτας δεν ήταν ποτέ μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες. Επίσης, δεν μας αρέσει η μυρωδιά του χλωρίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια αποτελεσματική λύση που μας βοηθά να καθαρίζουμε το μπάνιο πολύ γρήγορα, ενώ έπειτα μυρίζει υπέροχα ολόκληρη η τουαλέτα. Η ζελώδης φόρμουλα quick clean τα καταφέρνει αστραπιαία με την πιο σκληρή βρωμιά. Με βάση τις σύγχρονες σιλικόνες και το φυσικό γαλακτικό οξύ, παρέχει στις επιφάνειες υγιεινές τέλεια καθαριότητα και όμορφη λάμψη ενώ η αυθεντική του σύνθεση με βάση  γαλλικά αιθέρια έλαια προσδίδει ένα υπέροχο, φρέσκο ​​άρωμα.

 

Ποιο είναι το μυστικό μας: μια αποτελεσματική φόρμουλα ζελ που λειτουργεί σε ζεστό και σε κρύο νερό. Η παχιά γέλη δεν ρέει αμέσως από την καθαριζόμενη επιφάνεια, αλλά την καλύπτει και επιτρέπει στα ενεργό συστατικά να λειτουργήσουν. Το πήκτωμα λειτουργεί αποτελεσματικά και κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε λεκάνες τουαλέτας, μπιντέδες, νεροχύτες και κεραμικές ντουζιέρες.

Τι άλλο έχουμε φροντίσει: να μην  περιέχει ούτε σταγόνα χλωρίου.

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: ζουμερά φρούτα, γλυκιά βανίλια και καρύδα.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: ροδάκινο, βερύκοκο        

Νότα καρδιάς: φράουλα        

Νότα βάθους: άμβρα, βανίλια, καρύδα

 

Δείτε πόσο εύκολο στην χρήση: εφαρμόστε το ζελ στην καθαριζόμενη επιφάνεια και αφήστε το για λίγα λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, βουρτσίστε με μια βούρτσα. Ξεπλύνετε καλά με νερό.

Τι αξίζει να θυμόσαστε: τον τακτικό καθαρισμό του καθίσματος τουαλέτας και την επιφάνεια κάτω από αυτό. Μπορείτε κι αυτά επίσης να τα πλένετε με το ζελ μας.

Δρά τόσο αποτελεσματικά διότι περιέχει: 5-15% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothaizolinone.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος