Έχετε την εντύπωση ότι το μπάνιο σας χρειάζεται συνεχώς καθαρισμό; Σας καταλαβαίνουμε τέλεια, γι 'αυτό έχουμε δημιουργήσει αυτό το σπρέι γενικής χρήσης, χάρη στο οποίο ο καθαρισμός του μπάνιου θα σας πάρει μέχρι 5 λεπτά. Στην σύνθεσή του υπάρχει το dirt stop complex. Χάρη σε αυτό, κάθε επακόλουθη χρήση προστατεύει την καθαρισμένη επιφάνεια, αποτρέποντας έτσι την εκ νέου εναπόθεση ακαθαρσιών. Και για να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας συνθήκες ίδιες με αυτές των πιο πολυτελών SPA, εισήγαμε αρωματικά έλαια προερχόμενα κατευθείαν από την Γαλλία.

Τι θα σας παράσχει επιπρόσθετη ασφάλεια:  αρωματικά έλαια χωρίς αλλεργιογόνα σύμφωνα με τα πρότυπα της IFRA (International Fragrance Association).

Τι θα σας ενθουσιάσει: η ευφυής φόρμουλα του σπρέι σημαίνει ότι ξοδεύετε λιγότερο χρόνο καθαρισμού και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο. Αυτό θα είναι το μυστικό μας τώρα. Εξαρτάται από εσάς εάν θα το μοιραστείτε και με άλλα μέλη του νοικοκυριού σας.

Για τι ακόμη φροντίσαμε: φροντίσαμε για τα αντι-στατικά συστατικά, τα οποία δημιουργούν στην επιφάνεια μία μεμβράνη, αποτρέποντας την εναπόθεση ακαθαρσιών.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό: ουσιαστικά τα πάντα: μπανιέρες, νιπτήρες, μπιντέδες, λεκάνες τουαλέτας, βρύσες, ακόμη και μεγάλες επιφάνειες δαπέδου και τοίχων.

 

Συνιστώμενα ανταλλακτικά αξεσουάρ: ψεκαστήρας δύο φάσεων

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: φρέσκο ρόδι, ορεκτικά δαμάσκηνα, αμύγδαλα και άνθη κερασιού.

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: ρόδι, δαμάσκηνο, βύσινο, φύλλο μαυρομουριάς              

Νότα καρδιάς: άνθος βυσσινιάς, τριαντάφυλλο, κρίνο  

Νότα βάθους: άμβρα, μόσχος, αμύγδαλα

Δείτε πόσο έυκολο στην χρήση είναι: αυτό το υγρό πρακτικά δουλεύει για σας. Ψεκάστε με αυτό τον νεροχύτη, την μπανιέρα ή την βρύση και περιμένετε λίγο. Έπειτα, τρίψτε λίγο με ένα υγρό σφουγγάρι ή με ένα πανί και ξεπλύνετε καλά με νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη, λαμπερή και αρωματική φρεσκάδα του μπάνιου.

 

Είναι τόσο θαυμάσιο επειδή περιέχει [συστατικά]: <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% αμφοτερικά επιφανειοδραστικά, <5% φωσφονικά, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του σπρέι είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του σπρέι μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος