Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού σας. Πάντα συμβαίνουν πολλά πράγματα σε αυτήν, έτσι είναι σημαντικό να είναι καθαρή. Κατά την προετοιμασία και την κατανάλωση των γευμάτων γεννιούνται οι ισχυρότεροι δεσμοί, όμως επίσης κάτι πάντα θα στάξει, θα χυθεί, θα πιτσιλίσει. Αξίζει τότε να έχετε ένα σπρέι στο χέρι, χάρη στο οποίο να μπορείτε να πλύνετε αστραπιαία ουσιαστικά τα πάντα: επιφάνειες, ντουλάπια, συσκευές κουζίνας, περβάζια παραθύρων, δοχεία απορριμμάτων ή την  κεραμική πλάκα. Είναι ευπροσάρμοστο: καθαρίζει, λειαίνει ελαφρά, απολιπαρώνει και εξουδετερώνει τις επίμονες οσμές.

 

Τι θα σας εξασφαλίσει επιπρόσθετη ασφάλεια: μέσω της έγκρισης του PZH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγιεινής). Αριθ. έγκρισης: H-HŻ-6071-0077/2017/A,
ημερομηνία λήξεως: 19.04.2020 r.

Σε ποιες επιφάνειες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες που πλένονται, τις επιφάνειες κουζίνας από ξύλο, από MDF, από πλαστικοποιημένο υλικό, από πλαστικό ακόμη και τις μαρμάρινες.  Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Συνιστώμενα ανταλλακτικά αξεσουάρ: ψεκαστήρας δύο φάσεων

 

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: το εξωτικό ylang-ylang και το  σανταλόξυλο με συνοδεία από μία νότα φρεσκάδας γερανιού και περγαμόντου.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: ylang-ylang , περγαμόντο, αλδεΰδη              

Νότα καρδιάς: γεράνι, τριαντάφυλλο, πασχαλιά

Νότα βάθους: μόσχος, σανταλόξυλο

Δείτε πόσο εύκολο είναι στην χρήση: ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε κι έπειτα σκουπίστε με ένα υγρό πανάκι ή ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε με κάποιο στεγνό πανί. Τελειώσατε!

Είναι τόσο φρέσκο επειδή περιέχει [συστατικά]: <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% αμφοτερικά επιφανειοδραστικά, σύνθεση αρώματος, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του σπρέι  είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του σπρέι μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος