Τι κάνετε συνήθως στο ντους; Χαλαρώνετε ή αναρωτιέστε πώς μπορείτε επιτέλους να καθαρίσετε αποτελεσματικά τους λεκέδες στο γυαλί της καμπίνας; Εμείς είμαστε σίγουρα υπέρ των απολαύσεων, γι’ αυτό σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα το σπρέι μας. Η ελεγμένη φόρμουλα με βάση το γαλακτικό οξύ και το αλκοόλ αφαιρεί αποτελεσματικά τις καθημερινές ρυπάνσεις, τις αποθέσεις σαπουνιού και προϊόντων καθαρισμού, τα άλατα του νερού και τα λευκά σημάδια από το νερό. Αφήνει το γυαλί κρυστάλλινο, χωρίς ραβδώσεις και λεκέδες, μειώνει τα αποτελέσμετα του ατμού. Επιπλέον, μυρίζει πολύ ωραία, γιατί χρησιμοποιήσαμε αρωματικά έλαια κατευθείαν από την Γαλλία.

 

Τι θα σας ενθουσιάσει: το σπρέι σχηματίζει μια μεμβράνη πάνω στις επιφάνειες, προστατεύοντάς τες τέλεια από την εναπόθεση και τον σχηματισμό αλάτων. Και αυτό σημαίνει λιγότερο καθαρισμό στο μέλλον.

 

Τι θα σας παράσχει επιπρόσθετη ασφάλεια: τα αρωματικά έλαια χωρίς αλλεργιογόνα σύμφωνα με τα πρότυπα της IFRA (International Fragrance Association).

 

Τι μπορείτε να πλύνετε με αυτό το προϊόν: γυάλινες ή ακρυλικές καμπίνες ντους, πλακάκια τοίχου και δαπέδου, ντουζιέρες, πλαστικά στοιχεία των καμπίνων.

 

Συνιστώμενα ανταλλακτικά αξεσουάρ: ψεκαστήρας δύο φάσεων

 

Τι μυρίζει τόσο όμορφα: ζουμερά σμέουρα, απαλή αλόη και πολύ γλυκό τόφι.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: φραγκοστάφυλο, σμέουρα, ροδάκινο, αλόη              

Νότα καρδιάς: γιασεμί, γεράνι, μιγκέ  

Νότα βάθους: σανταλόξυλο, μόσχος, τόφι

Δείτε πόσο έυκολο στην χρήση είναι: ψεκάστε ολόκληρη την ντουζιέρα, περιμένετε λίγο και ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Σε περίπτωση ισχυρότερης βρωμιάς, μπορείτε μετά τον ψεκασμό να βουρτσίσετε τα πιο νευραλγικά σημεία.

Τι ακόμη μπορεί να χρειαστείτε: υαλοκαθαριστήρα με λαστιχένια σωλήνα νερού.

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το σπρέι έχει πολλά δραστικά συστατικά. Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν θα βλάψει την επιφάνεια που επιθυμείτε να καθαρίσετε, καλό θα ήταν να το ελέγξετε εκ των προτέρων σε κάποιο αφανές σημείο. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το σπρέι σε μάρμαρο ή σε  φυσική πέτρα.

Δρα τόσο αποτελεσματικά διότι περιέχει [συστατικά]: <5% ανιονικά επιφανειοδραστικά, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του σπρέι είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του σπρέι μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος