Αρχίζει συνήθως με αθώες μπουλμπουλίθρες. Στη συνέχεια, το νερό πηγαίνει κάτω σε περισσότερο από τον συνηθισμένο χρόνο ή αρχίζει να βγαίνει μέσω άλλης οδού εκροής... Εάν δεν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει παρακάτω σε αυτήν την ιστορία, μην υποτιμάτε τα προειδοποιητικά σήματα. Το παχύ ζελ θα σας βοηθήσει ακόμα και σε περίπτωση πολύ σοβαρής συμφόρησης. Καθαρίζει επακριβώς την εκροή ενεργώντας μέσω του στάσιμου νερού. Βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από την δυσάρεστη οσμή που συνοδεύει την συμφόρηση.

 

Για τι άλλο φροντίσαμε: το ζελ δεν προκαλεί διάβρωση των χαλύβδινων σωλήνων και των ελαστικών.

 

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: νεροχύτες, σιφώνια, τουαλέτες, ντουζιέρες, μπανιέρες, σωλήνες αποχέτευσης στην κουζίνα και στο μπάνιο.
Ποιες φραγές θα σας βοηθήσει να ξεφράξετε: βουλώματα από λίπος, καφέ, τσάι, φαγητό, τρίχες, χαρτί ή βαμβάκι.

Τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες: μπορείτε να ξεχάσετε τον υδραυλικό και την βεντούζα. Το ζελ λειτουργεί αυτόματα και δεν είναι καθόλου ανθυγιεινό κατά την χρήση. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τον βουλωμένο σωλήνα και αλήθεια, δεν χρειάζεται να σπρώξετε τίποτα στο ξεβούλωμα.

 

Γιατί είναι άοσμο: για να μην σας κάνει να το μυρίζετε. Ποτέ μην το εισπνέετε διότι είναι επικίνδυνο.

Δείτε πόσο απλό είναι στην χρήση: ρίξτε 100 ml του παρασκευάσματος στον νεροχύτη ή στην τουαλέτα, αφήστε για 20 λεπτά (μπορείτε εν τω μεταξύ να πάτε για καφέ) και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

 

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το ζελ δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικό αν δεν υπήρχαν τα ενεργά συστατικά της. Κατά το σχεδιασμό της συσκευασίας του, φροντίσαμε το κλείσιμο να είναι ασφαλές. Ωστόσο, η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής, οπότε προσέξτε να μην έρθει σε επαφή με παιδικά χεράκια. Θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε το ζελ σε  εγκαταστάσεις από αλουμίνιο.

 

Είναι τόσο αποτελεσματικό διότι περιέχει: <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% αμφοτερικά επιφανειοδραστικά, <5% φωσφονικά. Περιέχει υδροξείδιο του νατρίου.

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η συσκευασία του ζελ είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος