Πάλι στάζει η βρύση; Ο νεροχύτης σας είναι τραχύς και η μπανιέρα έχει χάσει την λάμψη της; Εάν έχετε ήδη αρκετές ματ επιφάνειες και λεκέδες σκουριάς, χρησιμοποιήστε το ελεγμένο μας προϊόν. Το παχύ ενεργό ζελ  καλύπτει ερμητικά την καθαριζόμενη επιφάνεια, αποκαθιστά την λάμψη της και την προστατεύει από νέες αποθέσεις. Αφαιρεί αμέσως τις αποθέσεις από άλατα, νερό και σαπούνι, σκουριασμένους λεκέδες. Χάρη σε αυτό, τα εξαρτήματα υγιεινής σας θα λάμπουν ξανά από καθαρότητα.

 

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε μπανιέρες, νιπτήρες, βρύσες, ντους και λεκάνες τουαλέτας καθώς και σε μεγάλες επιφάνειες (δάπεδα, πλακάκια).

Τι άλλο έχουμε φροντίσει: για ένα ασφαλές καπάκι.

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: γλυκιές φρουτώδεις νότες με φρεσκάδα ίριδας και λουλουδιών ιβίσκου.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: σταφύλι, πεπόνι        

Νότα καρδιάς: υβίσκος, τουμπερόζα, κυκλάμινο, 

Νότα βάθους: ίρις, άμβρα, μόσχος

Δείτε πόσο έυκολο στην χρήση είναι: σίγουρα θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι δεν απαιτεί την άσκηση μυϊκής δύναμης. Εφαρμόστε το ζελ στην βρώμικη επιφάνεια, αφήστε το για λίγα λεπτά, μετά βουρτσίστε με μία βούρτσα ή σφουγγάρι. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό ή σκουπίστε με ένα υγρό πανί. Αν δείτε ότι κάποια μέρη χρειάζονται περαιτέρω περιποίηση,  επαναλάβετε τα βήματα.

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το ζελ έχει πολλά δραστικά συστατικά. Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν θα βλάψει την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, ελέγξτε πρώτα την λειτουργία του σε κάποιο μη εμφανές σημείο

Δρα τόσο αποτελεσματικά διότι περιέχει [συστατικά]: 5-15% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, αρωματική σύνθεση. Περιέχει Sulfamic Acid, Citric Acid.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος