Καφές στο αγαπημένο σας παντελόνι; Λεκέδες στην νέα σας μπλούζα; Αποτελούν τα παραπάνω σημάδι πως πρέπει να αποχωριστείτε τα ρούχα σας αυτά; Όχι! Ποτέ πια μην καταδικάζετε τα ρούχα σας στο να μην τα φοράτε! Ξεφορτωθείτε τους λεκέδες, όχι τα ρούχα. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του ζελ μας είναι η φόρμουλα oxystem, με βάση το ενεργό οξυγόνο και τα ένζυμα. Λειτουργεί τέλεια ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες (από 20°C) κι έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για ευαίσθητα υφάσματα. Το παχύ ζελ απλώνεται εύκολα επάνω στο ύφασμα και εισχωρεί στους λεκέδες, λειτουργεί επακριβώς στα σημεία και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Τι θα σας εκπλήξει ευχάριστα: είναι απαλό με τα χρώματα. Ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενες χρήσεις, διατηρούν τα φυσικά τους χρώματα.

Ποιους λεκέδες μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό: χάρη στα ένζυμα που περιέχει αφαιρεί αμέσως ακόμα και δύσκολους λεκέδες από κρασί, χόρτα, αίμα, λαχανικά και φρούτα, καθώς και από λίπη (σάλτσες, βούτυρο, λάδια).

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε όλα τα είδη υφασμάτων, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα, για λευκά και χρωματιστά ρούχα.

Γιατί είναι άοσμο: Το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων είναι άοσμο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παιδικά ρούχα. Για να κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν όμορφα, προσθέστε στην πλύση το αρωματισμένο μας μαλακτικό ή το ζελ ξεπλύματος.

Δείτε πόσο εύκολο στην χρήση είναι: Μπορείτε να εφαρμόσετε το ζελ απευθείας επάνω στον λεκέ (spot) ή να το προσθέσετε στο πλυντήριο.

Πρίν την πλύση: εφαρμόστε το ζελ απευθείας πάνω στον λεκέ και τρίψτε απαλά το ύφασμα. Αφήστε το για 10 λεπτά και μην επιτρέψετε το ζελ να στεγνώσει επάνω στο ύφασμα. Στη συνέχεια πλύνετε τα ρούχα σας ως συνήθως, στο πλυντήριο ή στο χέρι.

Πλύση στο πλυντήριο (ποσότητα 4,5 kg): Κανονικά λερωμένα ρούχα: προσθέστε στην πλύση 50 ml ζελ.

Σε περίπτωση δύσκολων λεκέδων ή αποξηραμμένων κηλίδων: προσθέστε στην πλύση 50 ml.

 

Μούλιασμα: προσθέστε 50 ml ζελ σε 5 λίτρα ζεστού νερού και ανακατέψτε. Μουλιάστε τα υφάσματα για το πολύ 30 λεπτά.

 

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το ζελ έχει πολλά δραστικά συστατικά. Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν θα βλάψει το καθαρισμένο ύφασμα, ελέγξτε πρώτα την λειτουργία του σε κάποιο μη εμφανές σημείο. Πριν από την χρήση ελέγξτε τις οδηγίες του κατασκευαστή των ενδυμάτων  (στην ετικέτα). Μη χρησιμοποιείτε το ζελ σε μεταλλικά μέρη. Μην χρησιμοποιείτε σε ρουχαλάκια για παιδιά κάτω των 3 ετών.

 

Είναι τόσο καταπληκτικό διότι περιέχει [συστατικά]: 5-15% ανιονικά επιφανειοδραστικά, 5-15% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% λευκαντικά με βάση οξυγόνο, <5% φωσφονικά, ένζυμα, benzisothiazolinone, methylisothaizolinone. Περιέχει: Υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος