Γνωρίζετε ότι ορισμένες οικιακές συσκευές είναι τόσο ευαίσθητες ώστε ο ισχυρός καθαρισμός μπορεί να βλάψει την επιφάνεια τους; Ως εκ τούτου, δημιουργώντας το βελούδινο γαλάκτωμά μας, εμπνευστήκαμε από τα  καλλυντικά για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο καθαρίζει απαλά αλλά και θρέφει, προσδίδει λάμψη και προστατεύει τις καθαριζόμενες επιφάνειες.

Ποιο είναι το μυστικό μας: η απαλή του σύσταση, η οποία επιτρέπει τον καθαρισμό δίχως γρατσουνιές.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό: πορσελάνη υγιεινής (νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες), συσκευές κουζίνας, επιφάνειες από νικέλιο, από κεραμικά υλικά, εμαγιέ, πλαστικά έπιπλα κήπου, τοίχους με πλακάκια.

Τι αφαιρεί χωρίς δυσκολία: τα υπολείμματα νερού και σαπουνιού, τις αποθέσεις αλάτων, τους λεκέδες σκουριάς, τα καμμένα σημεία και τις  λιπαρές αποθέσεις.

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία: εσπεριδοειδή, μαύρη ελιά, κρίνο, άνθη αχλαδιάς και σανταλόξυλο.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: περγαμόντο, μανταρίνι, μαυροελιά        

Νότα καρδιάς: κρίνο, αλόη, αχλαδανθός

Νότα βάθους: σανταλόξυλο, βανίλια, μόσχος

Δείτε πόσο έυκολο στην χρήση είναι: εφαρμόστε το γαλάκτωμα στην καθαριζόμενη επιφάνεια, ακριβώς σαν ένα υγρό ντεμακιγιάζ. Εάν είναι απαραίτητο, τρίψτε ελαφρά. Στην συνέχεια αφαιρέστε απαλά το υπόλειμμα με ένα ελαφρώς υγρό πανί και ξεπλύνετε καλά με νερό.

 

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: πριν από τη χρήση, αφαιρέστε προσεκτικά όλα τα σωματίδια (π.χ. ψίχουλα) από την καθαριζόμενη επιφάνεια, διότι μπορούν να την χαράξουν. Ποτέ μην το  χρησιμοποιείτε σε μάρμαρα.

 

Είναι απαλό και συνάμα αποτελεσματικό, επειδή έχει η σύνθεσή του περιέχει [συστατικά]: <5% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, metylisothiazolinone.

 

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του γαλακτώματος είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του γαλακτώματός μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος