Είχατε τα παράθυρά σας ποτέ τόσο καθαρά ώστε να έχουν γίνει σχεδόν αόρατα; Αν νομίζετε ότι αυτό είναι αδύνατο, δοκιμάστε το πολυλειτουργικό σπρέι μας. Θα δείτε ότι όχι μόνο καθαρίζει τα παράθυρα τέλεια, αλλά επίσης τα εμποδίζει να υγρανθούν και να τα προστατεύει από νέες βρωμιές. Χάρη στην περιεκτικότητα σε αλκοόλ εξατμίζεται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει ραβδώσεις. Αφαιρεί εύκολα την σκόνη, τα χνούδια, το λίπος, την αιθάλη,  ακόμη και τα ίχνη των λιπαρών χεριών. Ανακαλύψτε τι φανταστικό συναίσθημα είναι όταν πρέπει να σκεφτείτε λίγο εάν έχετε μπροστά σας κάποιο τζάμι ή εάν δεν υπάρχει εκεί τίποτα παρά μόνο αέρας.

 

Τι θα σας ενθουσιάσει: αγαπάμε τα πολυλειτουργικά προϊόντα με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Γι 'αυτό το σπρέι μας όχι μόνο καθαρίζει τέλεια αλλά και εμποδίζει το θάμπωμα των παραθύρων και των καθρεπτών. Έχουμε συνδυάσει αυτές τις δύο λειτουργίες σε ένα βολικό προϊόν χάριν της ευκολίας, της ασφάλειας και των οικονομικών σας.

Ποιο είναι το μυστικό μας: επάνω στο γυαλί δημιουργείται μία μεμβράνη, η οποία προστατεύει την επιφάνεια από την εναπόθεση των ρύπων, ώστε να μπορείτε να πλύνετε τα παράθυρα ακόμη και μια ώρα πριν την καταιγίδα. Τα σωματίδια βρωμιάς απλά θα ρεύσουν από την προστατευμένη επιφάνεια.

 

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε παράθυρα και κουφώματα παραθύρων, παράθυρα αυτοκινήτων, παράθυρα σε καμπίνες ντους, σε  τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες, γυάλινα αμπαζούρ. Για έγχρωμο, σκιασμένο και βαμμένο γυαλί, συμπεριλαμβανομένων των βιτρό. Το συνιστούμε επίσης για πλαστικά και πλεξιγκλάς.

Τι ακόμη φροντίσαμε: να μην περιέχει ούτε σταγόνα αμμωνίας.

 

Συνιστώμενα εναλλάξιμα εξαρτήματα: ψεκαστήρας δυο φάσεων

 

Τι μοσχοβολάει τόσο ωραία:  ζουμερά εσπεριδοειδή, φρέσκια μέντα και αναζωογονητικές θαλάσσιες νότες.

 

Αρχιτεκτονική του αρώματος:

Νότα κεφαλής: πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, αλδεΰδες

Νότα καρδιάς: τσάι, μέντα, θαλασσινές νότες   

Νότα βάθους: μόσχος

Δείτε πσο εύκολο είναι στην χρήση: ψεκάστε μια μικρή ποσότητα στην επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί (από απόσταση περίπου 15 εκ.) και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Ποτέ μην αφήνετε το τζάμι να στεγνώσει εντελώς.

Πολύτιμη συμβουλή: μερικές φορές το λιγότερο είναι και καλύτερο. Αν θέλετε να αποφύγετε τις μουτζούρες, μην το παρακάνετε με το ψέκασμα του υγρού. Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Θυμηθείτε επίσης να μην πλένετε τα παράθυρα σε πλήρη ηλιοφάνεια - το υγρό στεγνώνει πολύ γρήγορα και στη συνέχεια σας εμποδίζει να καθαρίσετε τα παράθυρα σωστά.

 Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: ένα εξαιρετικά καθαρό γυαλί ίσως στ’ αλήθεια δεν μπορέσετε να το δείτε. Για να αποφύγετε τη σύγκρουση με ένα τζάμι, τοποθετήστε λεπτά προειδοποιητικά αυτοκόλλητα porte-fenetre, ειδικά όταν στο σπίτι σας έχετε  παιδιά. Εάν χρησιμοποιείτε το υγρό σε βιτρό ή καθρέφτες, ελέγξτε το πρώτα σε κάποιο μη εμφανές σημείο της επιφάνειας  ώστε να δείτε μήπως η  επιφάνεια αποχρωματίζεται.

 Αφήνει τα τζάμια τόσο κρυστάλλινα καθαρά, διότι περιέχει [συστατικά]:

 <5% ανιονικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% EDTA και τα άλατά της, αρωματική σύνθεση, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

 Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του σπρέι  είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του σπρέι μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος