Σας αρέσει να κάθεστε με την οικογένειά σας δίπλα σε ένα αναμμένο τζάκι; Ή όταν έρχονται οι φίλοι σας για να ψήσετε στο γκριλ; Και εμείς. Αγαπάμε αυτή την ευχάριστη μυρωδιά του καπνού, το νόστιμο φαγητό και τον ωραίο  χρόνο που περνάμε. Και από την στιγμή που δημιουργήσαμε το ζελ για τον καθαρισμό σχάρων και φούρνων, μας αρέσει ακόμη και ο καθαρισμός της σχάρας και το πλύσιμο του τζακιού. Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό ζελ καθαρίζει εύκολα ακόμη και τα παλιά καμμένα και καπνισμένα σημεία, τα αποξηραμένα λίπη και τα υπολείμματα τροφίμων. Μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα το γυαλί του τζακιού, τις σχάρες, τις σούβλες και το εσωτερικό του  φούρνου.
Τι θα σας ενθουσιάσει: το παχύρευστο ζελ. Δεν ρέει από την καθαριζόμενη επιφάνεια, αλλά την περιβάλλει και επιτρέπει την λειτουργία των ενεργών συστατικών.

Τι θα καθαρίσετε: γκριλ, φούρνους, σούβλες, σχάρες, τζαμάκια τζακιών, εξωτερικές επιφάνειες τηγανιών και κατσαρολικών.
Τι θα αφαιρέσετε: καμμένο λίπος, καψίματα, καπνισμένα υπολείμματα, μαυρίλες, αιθάλη.

Για τι ακόμη φροντίσαμε: για το ασφαλές καπάκι
Γιατί είναι άοσμο: για να μην σας κάνει να το μυρίζετε. Ποτέ μην το εισπνέετε διότι είναι επικίνδυνο.

Δείτε πόσο εύκολο είναι στην χρήση: εφαρμόστε το ζελ ομοιόμορφα στην επιφάνεια που πρόκειται να καθαρίσετε, περιμένετε 15-20 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να συλλέξετε τις ακαθαρσίες. Κατόπιν ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε. Έτοιμο!


Τι ακόμη μπορεί να σας φανεί χρήσιμο: ένα σφουγγάρι ή μια βούρτσα καθαρισμού καθώς και χαρτί κουζίνας για τη συλλογή υπολειμματικών ρύπων.

 

Η προσοχή ποτέ δεν είναι επαρκής: αυτό το ζελ έχει πολλά δραστικά συστατικά. Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν θα βλάψει την επιφάνεια που πρέπει να καθαριστεί, ελέγξτε τη λειτουργία του πρώτα σε μια μη ορατή επιφάνεια. Θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε το ζελ σε επιφάνειες από αλουμίνιο.

Είναι τόσο καταπληκτικό επειδή περιέχει [συστατικά]: <5% αμφοτερικά επιφανειοδραστικά, <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά, <5% ΕDΤΑ και τα άλατά της. Περιέχει υδροξείδιο του νατρίου·, διμεθυλοτετραδεκυλαμίνη.

Σημαντικό όχι μόνο για τους οικολόγους: η φόρμουλα του ζελ είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη. Κατά την  δημιουργία του ζελ μας δεν υπέφερε κανένα ζώο.

 

Κατεβάστε το φύλλο των συστατικών

Κάντε λήψη της ετικέτας του προϊόντος