Νέα απόχρωση Matte stylist μολύβι χειλιών - Energetic Fuchsia, εμπνευσμένη από το χρώμα της χρονιάς 2023. Είναι ένα δυναμικό, χαρούμενο και πολύ θηλυκό χρώμα που είναι τέλειο για καλοκαιρινό μακιγιάζ. Αυτό το κραγιόν έχει ένα όμορφο άρωμα βατόμουρου.

Τονίστε τα χείλη σας με τον τρόπο που το κάνουν οι Γαλλίδες

Casual κομψότητα, ενώ δείχνει φρέσκια και λαμπερή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι Γαλλίδες ξέρουν πώς να τονίζουν τέλεια την ομορφιά τους με το μακιγιάζ, διατηρώντας παράλληλα αυτή τη φυσική εμφάνιση. Ένα από τα μυστικά τους είναι το κραγιόν. Το χρησιμοποιούν ανεξάρτητα από την ηλικία τους και ξέρουν πώς να το χρησιμοποιούν για να δείχνουν chic και θηλυκά. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό του μακιγιάζ τους – για κάθε μέρα και σε ειδικές περιστάσεις. Το ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ MATTE STYLIST, το νέο μας ματ κραγιόν, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μακιγιάζ χειλιών που διαρκεί με τον γαλλικό τρόπο.

Για ποιο λόγο θα το λατρέψετε: η ελαφριά και πολύ χρωματισμένη φόρμουλα, που θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε εύκολα τέλειο μακιγιάζ χειλιών. Το μολύβι χειλιών Matte stylist παρέχει τέλεια κάλυψη και γεμίζει με ακρίβεια τα χείλη με έντονο χρώμα.

Τι θα σας ενθουσιάσει με αυτό: το μακράς διαρκείας τελείωμα των χειλιών που διαρκεί για πολλές ώρες, παρέχοντας ένα κομψό, σατινέ φινίρισμα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: στρίψτε το μολύβι προς τα πάνω και καλύψτε τα χείλη σας με μια απαλή κίνηση. Μια στρώση κραγιόν αρκεί για τέλεια αποτελέσματα. Το μολύβι απλώνεται εύκολα και δεν χρειάζεται ακόνισμα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για αυτό: το ματ μολύβι χειλιών stylist έχει εμπλουτιστεί με φυτικά έλαια, συμπεριλαμβανομένου του φραγκόσυκου και φυτικά κεριά - Carnauba και Candelilla, τα οποία ενυδατώνουν τα χείλη και τα κάνουν πιο απαλά, αποτρέποντας την απώλεια νερό από την επιδερμίδα. Προστατεύουν επίσης τα χείλη από τις δυσμενείς επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων.

Τι θα σας προσφέρει επιπλέον ασφάλεια: η εξαιρετικά απαλή φόρμουλα. Το μολύβι χειλιών είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.