Η αναζωογονητική μάσκα ύπνου είναι ιδανική για τη φροντίδα του κουρασμένου, θαμπού δέρματος με τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η σύνθεσή του επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να δρουν ενώ κοιμάστε. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την πρώτη χρήση - το δέρμα σας είναι ξεκούραστο, ενυδατωμένο και σφριγηλό μετά το ξύπνημα και οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές.

Γιατί θα τη λατρέψετε: χάρη στον εξαιρετικό συνδυασμό συστατικών, η μάσκα αναπλάθει αποτελεσματικά το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και επιταχύνει την ανανέωσή του. Το φυτοκολλαγόνο που προέρχεται από την ακακία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, επομένως το δέρμα συσφίγγει και ανακτά ορατά τη νεανική λάμψη. Τα έλαια αβοκάντο και γλυκών αμυγδάλων ενυδατώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν απαλή και λεία. Το εκχύλισμα τζίνσενγκ αναζωογονεί και αναζωογονεί το δέρμα και η αλλαντοΐνη το καταπραΰνει.

Τι λένε οι χρήστες; Το 100%* των ατόμων επιβεβαίωσε ότι η μάσκα κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο, να ανακτά τη λάμψη και τη λαμπερή του όψη, να γίνεται πιο λεία και τονωμένη. Όλοι δήλωσαν ότι η μάσκα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους και θα τη συνιστούσαν στους φίλους τους.


* Βασισμένο σε μια ανεξάρτητη μελέτη εφαρμογής και χρήσης που πραγματοποιήθηκε σε μια ομάδα 25 ατόμων.