Πώς να δώσετε στα χείλη σας μια όμορφη απόχρωση;

Αν ψάχνετε για κάτι που όχι μόνο θα αναδεικνύει τα χείλη σας αλλά και θα τα φροντίζει, απευθυνθείτε στο SATIN STYLIST LIP PENCIL. Τα χείλη σας θα αποκτήσουν μια όμορφη απόχρωση και τα φυσικά θρεπτικά συστατικά θα βελτιώσουν την κατάστασή τους και θα τα κάνουν καλά θρέψη και ενυδάτωση.

 

Γιατί θα το λατρέψετε: για το γεγονός ότι χάρη στην απαλή, κρεμώδη υφή του, απλώνεται εξαιρετικά εύκολα και ευχάριστα.

Τι θα σας ενθουσιάσει: συνδυάζει τις ιδιότητες ενός κραγιόν και ενός βάλσαμου για τα χείλη. Χάρη στον πλούτο των ελαίων και των κεριών, θρέφει τέλεια τα χείλη και βελτιώνει την κατάστασή τους. Το βιολογικό έλαιο από σπόρους βατόμουρου, το καστορέλαιο και το κερί καρναούμπα και καντελίλιας τα ενυδατώνουν και προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα τους από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Επαναφέρουν την απαλότητα και την απαλότητα τους.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για αυτό: το κραγιόν δεν κολλάει, δεν στεγνώνει τα χείλη και δεν τονίζει τις ατέλειές τους. Και μυρίζει υπέροχα ζουμερό ροδάκινο.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: βγάλτε το ξυλάκι και βάψτε τα χείλη σας με απαλή κίνηση. Το μολύβι δεν χρειάζεται ακόνισμα.

Αυτό που σας εξασφαλίζει μια πρόσθετη ασφάλεια: μια ήπια φόρμουλα που είναι κατάλληλη για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

 

Τι λένε οι χρήστες;

Το 100% των ερωτηθέντων* επιβεβαίωσε ότι το κραγιόν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους και θα το συνιστούσε σε φίλους. Είπαν ότι φροντίζει εξαιρετικά τα χείλη τους και τα καλύπτει ομοιόμορφα με χρώμα, δίνοντάς τους μια όμορφη, φυσική απόχρωση.

*Βάσει ανεξάρτητων μελετών εφαρμογής και χρήσης που έγιναν σε ομάδα 25 ατόμων.