Πώς να φροντίζετε τα χείλη σας;

Τι συμβαίνει με αυτούς;
Αυτοί είναι, για παράδειγμα, εξωτερικοί παράγοντες - ο ήλιος, ο παγετός, ο άνεμος, η θέρμανση, ο κλιματισμός και το θαλασσινό νερό. Το γλείψιμο των χειλιών σας επίσης δεν τα βοηθά, αντίθετα - κάνει το δέρμα των χειλιών ακόμη πιο ξηρό. 

Πώς να τα φροντίζετε;
Η βάση των καλλωπισμένων χειλιών είναι η καθημερινή, τακτική φροντίδα τους. Πρώτα απ 'όλα, θυμηθείτε να ενυδατώνετε το δέρμα όχι μόνο από το εξωτερικό, αλλά και από το εσωτερικό. Επομένως, πρέπει να πίνουμε τη σωστή ποσότητα νερού κάθε μέρα.

Αρκετές φορές την ημέρα, π.χ. τη νύχτα, όταν τα χείλη είναι συνήθως στεγνά, πριν πάτε έξω ή μετά το φαγητό, εφαρμόστε βάλσαμο στα χείλη για να τα βοηθήσετε να αναγεννηθούν και να διατηρήσουν ένα επαρκές επίπεδο ενυδάτωσης. Αξίζει να επιλέξετε αυτά που περιέχουν φυσικά συστατικά και να ενεργούν συνολικά - όχι μόνο φροντίζουν τα χείλη, αλλά βελτιώνουν την κατάστασή τους και προστατεύουν. Αυτό είναι το φυσικό μας βάλσαμο για τα χείλη με πλούσια φόρμουλα με πεπόνι, καστορέλαιο, λάδι kukui και jojoba, κερί σόγιας και βούτυρο Candelilla και Shea. Ενυδατώνει τέλεια και αναζωογονεί τα χείλη, αποκαθιστά την απαλότητα, την απαλότητα τους, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αποτρέπει το σπάσιμο και το στέγνωμα. Και τα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες εξωτερικών παραγόντων.